Plannja AB

Visa alla produkter från: Plannja AB

Fasader från Plannja AB

Plannja Trend 475 - Se mer på vår hemsida

Plannja Trend 475

Plannja Trend är en takprofil i nordiskt stil där funktionen är en naturlig del av designen. Med karaktäristiskt utseende och specialdesignat beslagspaket skapar du ett komplett tak med ett fantastiskt linjespel över ditt hus. Plannja Trend ett lättmonterat tak med klickfunktion och dold infästning som ger ditt hus ett extra lyft.

Plannja Trend går dessutom att montera på fasad och är ett lyft för den som önskar skandinavsik design med rena eleganta linjer. Montera profilen liggande eller stående, blanda bredderna 275 och 475 i en stilfull design. Variationerna är många och oavsett val så får du en en fasad som motstår väder och vind i lång tid framöver.

Plannja Trend 275 - Se mer på vår hemsida

Plannja Trend 275

Plannja Trend är en takprofil i nordiskt stil där funktionen är en naturlig del av designen. Plannja 275 har tätare mellan profiltopparna än Plannja 475. Välj dem var för sig eller varför inte kombinera dessa två bredder för att ge extra liv och karaktär till ditt tak.

Plannja Trend går dessutom att montera på fasad och är ett lyft för den som önskar skandinavsik design med rena eleganta linjer. Montera profilen liggande eller stående, blanda bredderna 275 och 475 i en stilfull design. Variationerna är många och oavsett val så får du en en fasad som motstår väder och vind i lång tid framöver.

Plannja 20-105 - Se mer på vår hemsida

Plannja 20-105

Plannja 20-105 är en av de allra mest använda plåtprofilerna som man ser överallt. Från ekonomibyggnader till arkitektritade objekt. Vår klassiska 20-profil efterfrågas helt enkelt av alla som vill ha en funktionell beklädnad av väggar och tak, både inomhus och utomhus. Plannja 20-105 skyddas av beläggningen Plannja Hard Coat eller Polyester och finns även med praktiskt kondensskydd på undersidan av plåten. Profilen tillverkas även i aluminium.

Plannja Sinus 18 - Se mer på vår hemsida

Plannja Sinus 18

Sinus är en tak- och fasadprofil och tillför ett estetiskt uttryck när man kombinerar den med andra material. Minsta taklutning är 14 grader. 10-14 grader med dubbelt sidöverlapp och tätning i änd- och sidöverlapp. Detta ger en täckande bredd av 984 mm mot normala 1060 mm.

Sinus böljande linjespel passar för fasad men också för tak. Den vackra plåtprofilen används interiört och exteriört på kommersiella fastigheter och varför inte som spännande accent på villan? Framförallt tillför Sinus byggnader ett estetiskt uttryck när man kombinerar den med andra material såsom t ex puts eller trä.

Plannja 19R - Se mer på vår hemsida

Plannja 19R

Plannjas profiler fungerar utmärkt som heltäckande väggmaterial. Plannja 19R är vår bredaste fasadprofil.

Med Plannja 19R fasadprofil i stål får du en väggbeklädnad som både är ekonomisk, snabbmonterad och kräver minimalt med underhåll. Den täckande bredden är 1104 mm.

Plannja 35 - Se mer på vår hemsida

Plannja 35

Plannja 35 har sin största användning som fasadprofil på ekonomibyggnader, lager, småindustrier etc.

Plannja 35 fungerar som både fasad och takprofil. Profilen kan monteras både lodrätt och vågrätt på väggen.

Plannja Sinus 51 - Se mer på vår hemsida

Plannja Sinus 51

Sinus är en tak- och fasadprofil och tillför ett estetiskt uttryck när man kombinerar den med andra material.

Sinus böljande linjespel passar för fasad men även som takprofil. Den vackra plåtprofilen används interiört och exteriört på kommersiella fastigheter och varför inte som spännande accent på villan? Framförallt tillför Sinus byggnader ett estetiskt uttryck när man kombinerar den med andra material såsom t ex puts eller trä. Kul