Rörvikshus Sweden AB

Visa alla produkter från: Rörvikshus Sweden AB

Fritidshus från Rörvikshus Sweden AB

Fjällhus - Sälen - Se mer på vår hemsida

Fjällhus - Sälen

Sälen är ett fjällhus anpassat för friluftsliv och umgänge med fokus på funktionalitet för större sällskap. I huset finns hela fem sovrum, varav två är på överplan. Tre toaletter och två duschar är praktiskt och uppskattat. I kök/allrum är det öppet upp till nock med rikligt ljusflöde från flera riktningar. Den rejäla bastun har försetts med stort fönster. Här kan man slappna av och blicka ut över vackert gnistrande nyfallen snö.

Fjällhus - Järvsö - Se mer på vår hemsida

Fjällhus - Järvsö

Järvsö har en traditionell stil men i modern tappning. Den välkomnande, idylliska entrén leder till den stora hallen varifrån man tar sig till bottenplanets alla rum. Köket/allrummet är samlingsplatsen och här finns också utgång till uteplats. Även wc/d med bastu och ett sovrum finns på detta plan. Trappan som leder upp till övervåningen har ett vackert placerat fönster som ger ljus. I anslutningen till övervåningens lilla hall finns fyra sovrum och en praktisk toalett.

Fjällhus - Björnrike - Se mer på vår hemsida

Fjällhus - Björnrike

Ett fjällhus som utmärker sig med ett ryggåstak som binder samman kök och allrum. Det tillsammans med rummets stora glaspartier ger extra rymd och ljus. Här kan man njuta av frukost och underbar utsikt innan det är dags att bege sig ut på fjälläventyr. På kvällen blir allrummet en samlingsplats för avslappning och umgänge. Huset har tre sovrum och wc/d med anslutande bastu. I bastun finns fönster som ger fint ljusinsläpp. Huset har ett praktiskt tak över entré och skidbod. Hallen är rymlig med torkmöjligheter för kläder och pjäxor.

Fjällhus - Abisko - Se mer på vår hemsida

Fjällhus - Abisko

Ett mysigt fjällhus med klassiskt utseende. Överbyggd entré med skidbod. Funktionell hall med gott om utrymme och torkmöjligheter. Två sovrum och allrum/kök med plats för umgänge med familj och vänner efter en lång dag i backen. Frusna händer och fötter värms framför kaminen eller varför inte i bastun?