AlltomBostad
 
Rörvikshus Sweden AB

Visa alla produkter från: Rörvikshus Sweden AB

Putsade hus från Rörvikshus Sweden AB

Kundanpassat hus i klassiskt stil med modern touch - Se mer på vår hemsida

Kundanpassat hus i klassiskt stil med modern touch

Eleganta 1,5-planshus med vackra fönster och öppen planlösning. Huset har en privat del med sovrum, allrum och lyxigt bad.

Fantastiskt skånehus - Se mer på vår hemsida

Fantastiskt skånehus

Med doft av havsluft och ljudet av kluckande vågor runt husknuten ligger denna vackra skånelänga på ett gångstråk i Skanör. För att bygga på tomten fick familjen och arkitekten ta hänsyn till de krav som ställdes för att huset skulle smälta in i den unika miljön med anrik historia.

Tolg - Se mer på vår hemsida

Tolg

Tolg är ett vackert hus inspirerat av den skånska arkitekturen med fin symmetri, putsad fasad och vackra takfotsdetaljer. Vardagsrummet blir husets mittpunkt med stort ljusinsläpp och öppet upp till nock, hela 4,7 meter. Här kan man tillbringa sommarkvällar med parfönsterdörren på vid gavel. På vintern kan man njuta av värmen från kaminen och se snöflingorna falla sakta till marken. Utanför finns en trivsam uteplats i vinkel. Bottenplanet har även egen vuxenavdelning med sovrum, dressingroom och wc/dusch.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår