AlltomBostad
Rörvikshus Sweden AB

Visa alla produkter från: Rörvikshus Sweden AB

Putsade hus från Rörvikshus Sweden AB

A133:5 - Se mer på vår hemsida

A133:5

Hus med många vinklar som fångar upp ljus och utsikt. De många pulpettaken förstärker husets karaktär. Titta även på hus 23, ett 2-planshus med samma idé.

B147:6 - Se mer på vår hemsida

B147:6

Ett smalt, modernt hus där fönsterplaceringen förstärker känslan av idag. Ett välkomnande entréparti med stora fönster och öppet upp till allrummet.

B154:6 - Se mer på vår hemsida

B154:6

Skånelängan är omtyckt inte bara för sitt utseende. Den smala huskroppen ger genomgående rum, med ljus från flera håll och charmiga vindsrum.

C156:6 - Se mer på vår hemsida

C156:6

Ett 2-planshus som även passar trånga tomter, eftersom gaveln ligger mot gatan. Vardagsrum och kök i öppen kontakt,och köket i direkt anslutning till entrén.

Designhus A122:5 - Se mer på vår hemsida

Designhus A122:5

Huset har förskjutna tak och detaljer som ger funkiskaraktär. Som alternativ kan huset göras i klassisk stil. Detta är ett hus för såväl barnfamiljen som pensionärsparet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår