AlltomBostad
Rörvikshus Sweden AB

Visa alla produkter från: Rörvikshus Sweden AB

Trähus från Rörvikshus Sweden AB

A123:5 - Se mer på vår hemsida

A123:5

Ett vinkelhus med tak både över entré och uteplatsen i ett skyddat hörn. De är placerad så att rummen innanför skuggas så lite som möjligt. Fasaden visas här med kombination av sadeltak och pulpettak och med funkispanel, men andra lösningar är naturligtvis möjliga.

C145:5 - Se mer på vår hemsida

C145:5

Huset har djupa rötter i den svenska traditionen, med snickarglädje och detaljer som vid förra sekelskiftet. Köket är husets hjärta, 32 kvm, med öppet upp i 2 plan över matplatsens glasveranda och direktkontakt med vardagsrum och allrum.

D180:6 - Se mer på vår hemsida

D180:6

Här ligger gatan, solen och utsikten åt samma håll. Stor balkong mot solen samtiidigt som entrén får ett skyddande tak. Huseet har en klassisk stiltypisk utbyggnad, med matplats och allrum, som fångar in ljus och utsikt.

D182:6 - Se mer på vår hemsida

D182:6

Ett smalt hus där kök och vardagsrum ligger från gavel till gavel. Det är därför lätt att placera på riktigt branta tomter eller där sluttningen inte är solig. Om inte det passar med uteplats på mark så komplettera med en stor balkong på gaveln.

Designhus A111:4 - Se mer på vår hemsida

Designhus A111:4

Ett hus som kan växa med familjen! Från första barnet till storfamilj… Börja med bottenplanet med 3 sovrum kring köket och vardagsrummet. Länge blir ett sovrum arbetsrum eller gästrum.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår