AlltomBostad
Rörvikshus Sweden AB

Visa alla produkter från: Rörvikshus Sweden AB

Trähus från Rörvikshus Sweden AB

Ängsvik – funkis hus - Se mer på vår hemsida

Ängsvik – funkis hus

Huset Ängsvik i funkisstil har en trädgårdssida med stora fönster för vackra vyer och maximalt ljusinsläpp. Entrésidan har istället fått en fönstersättning som förhindrar direkt insyn. En spännande detalj som syns i husets alla rum är att taket har en svag lutning såväl inne som ute. Det ger extra rymd och takhöjden över de stora glaspartierna som vetter mot baksidan och sjön är över tre meter. I anslutning till föräldrasovrummet finns dressingroom och wc/dusch med dubbelhandfat.

Kundanpassat hus i funkis stil - Se mer på vår hemsida

Kundanpassat hus i funkis stil

Funkishuset på bergstoppen - Se mer på vår hemsida

Funkishuset på bergstoppen

Högt upp på toppen av ett berg, med magnifik utsikt över skog och skärgård, ligger tomten där familjen skulle bygga sitt drömhus. De valde en annorlunda väg och kontaktade en extern arkitekt. När man sedan hade ett färdigt förslag vände de sig till olika hustillverkare. Rörvikshus som är vana att tillverka specialhus fick förtroendet.

Rymligt och elegant - Se mer på vår hemsida

Rymligt och elegant

Rymligt och elegant med detaljer från sekelskiftshusen i Stockholms innerstad. Huset har ett härligt lantkök som rymmer ett helt kocklandslag – eller kompisgänget med alla deras barn.

Skandinaviskt modernt hus med stilren och ljus ton - Se mer på vår hemsida

Skandinaviskt modernt hus med stilren och ljus ton

Denna vackert utformade enplansvilla med härliga sällskapsytor. Huset är byggt i nyfunkisstil med praktisk planlösning för en stor familj. Ljusflödet är fantastiskt i hela huset tack vare stora gavel- och takfönster.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår