Rörvikshus Sweden AB

Visa alla produkter från: Rörvikshus Sweden AB

Trähus från Rörvikshus Sweden AB

Ängsvik – funkis hus - Se mer på vår hemsida

Ängsvik – funkis hus

Huset Ängsvik i funkisstil har en trädgårdssida med stora fönster för vackra vyer och maximalt ljusinsläpp. Entrésidan har istället fått en fönstersättning som förhindrar direkt insyn. En spännande detalj som syns i husets alla rum är att taket har en svag lutning såväl inne som ute. Det ger extra rymd och takhöjden över de stora glaspartierna som vetter mot baksidan och sjön är över tre meter. I anslutning till föräldrasovrummet finns dressingroom och wc/dusch med dubbelhandfat.

Kundanpassat hus i funkis stil - Se mer på vår hemsida

Kundanpassat hus i funkis stil

Funkishuset på bergstoppen - Se mer på vår hemsida

Funkishuset på bergstoppen

Högt upp på toppen av ett berg, med magnifik utsikt över skog och skärgård, ligger tomten där familjen skulle bygga sitt drömhus. De valde en annorlunda väg och kontaktade en extern arkitekt. När man sedan hade ett färdigt förslag vände de sig till olika hustillverkare. Rörvikshus som är vana att tillverka specialhus fick förtroendet.

Rymligt och elegant - Se mer på vår hemsida

Rymligt och elegant

Rymligt och elegant med detaljer från sekelskiftshusen i Stockholms innerstad. Huset har ett härligt lantkök som rymmer ett helt kocklandslag – eller kompisgänget med alla deras barn.

Skandinaviskt modernt hus med stilren och ljus ton - Se mer på vår hemsida

Skandinaviskt modernt hus med stilren och ljus ton

Denna vackert utformade enplansvilla med härliga sällskapsytor. Huset är byggt i nyfunkisstil med praktisk planlösning för en stor familj. Ljusflödet är fantastiskt i hela huset tack vare stora gavel- och takfönster.

Fjällhus - Sälen - Se mer på vår hemsida

Fjällhus - Sälen

Sälen är ett fjällhus anpassat för friluftsliv och umgänge med fokus på funktionalitet för större sällskap. I huset finns hela fem sovrum, varav två är på överplan. Tre toaletter och två duschar är praktiskt och uppskattat. I kök/allrum är det öppet upp till nock med rikligt ljusflöde från flera riktningar. Den rejäla bastun har försetts med stort fönster. Här kan man slappna av och blicka ut över vackert gnistrande nyfallen snö.

Fjällhus - Järvsö - Se mer på vår hemsida

Fjällhus - Järvsö

Järvsö har en traditionell stil men i modern tappning. Den välkomnande, idylliska entrén leder till den stora hallen varifrån man tar sig till bottenplanets alla rum. Köket/allrummet är samlingsplatsen och här finns också utgång till uteplats. Även wc/d med bastu och ett sovrum finns på detta plan. Trappan som leder upp till övervåningen har ett vackert placerat fönster som ger ljus. I anslutningen till övervåningens lilla hall finns fyra sovrum och en praktisk toalett.

Fjällhus - Björnrike - Se mer på vår hemsida

Fjällhus - Björnrike

Ett fjällhus som utmärker sig med ett ryggåstak som binder samman kök och allrum. Det tillsammans med rummets stora glaspartier ger extra rymd och ljus. Här kan man njuta av frukost och underbar utsikt innan det är dags att bege sig ut på fjälläventyr. På kvällen blir allrummet en samlingsplats för avslappning och umgänge. Huset har tre sovrum och wc/d med anslutande bastu. I bastun finns fönster som ger fint ljusinsläpp. Huset har ett praktiskt tak över entré och skidbod. Hallen är rymlig med torkmöjligheter för kläder och pjäxor.

Fjällhus - Abisko - Se mer på vår hemsida

Fjällhus - Abisko

Ett mysigt fjällhus med klassiskt utseende. Överbyggd entré med skidbod. Funktionell hall med gott om utrymme och torkmöjligheter. Två sovrum och allrum/kök med plats för umgänge med familj och vänner efter en lång dag i backen. Frusna händer och fötter värms framför kaminen eller varför inte i bastun?

Applehult - Se mer på vår hemsida

Applehult

Ett charmigt hus i svensk tradition.

Förstugans glasveranda är ett smycke för huset och välkomnar besökare.

Den inbyggda trappan och skafferiet delar av den öppna bottenvåningen, så att det bildas hörn nischer och oväntade kontakter. Matplatsen är även den en glasveranda med fönster i tre väderstreck.

På ovanplanet ligger trappan i mitten omgiven av 3 sovrum, badrum och allrum.

Fröderyd - Se mer på vår hemsida

Fröderyd

Fröderyd är ett klassiskt hus med utbyggnader i alla 4 väderstrecken för både förnuft och känsla. Den inglasade entréverandan möter gäster och sätter tonen. Vardagsrummets utbyggnad har glasverandakänsla. Här sitter man inne, njuter av trädgård och utsikt när årstiderna och ljusets skiftar. Vinterträdgården är fullt isolerad så den är tänkt att hålla samma temperatur som huset, men med yttervägg och fönsterdörr mot övriga huset är även möjligt att låta vinterträdgården leva sitt eget liv. Förnuftig är utbyggnaden med groventré och extra WC. Biblioteket har pardörrar mot vardagsrummet så man kan välja mellan kontakt och avskild koncentration.

Hjortsjö - Se mer på vår hemsida

Hjortsjö

Många förknippar det kvadratiska huset under pyramidtak med funkisen. Men långt tidigare byggdes fyrkappor, och uppskattades redan då för sin symmetri och klara geometriska form. Det här huset har charmiga fönster och liggande panel som i villor från 1900-talets början. Stilen kompletteras med entréveranda, balkong och kryssräcken kring uteplatsen.

Katthult - Se mer på vår hemsida

Katthult

Halvhög vägg på ovanplanet är populärt i traditionella hus. Huset är inte så högt men ger ändå full golvyta på ovanplanet. Både stående och liggande panel passar husets stil. Huset rymmer kök-vardagsrumsdel som sträcker sig längs hela trädgårdssidan. Tvätt-klädvård är avdelat från groventrén. Allrummet är delat i 2 delar, är de TV-rum, lekrum, hobbyrum eller arbetsrum? Med 4 sovrum passar huset många olika familjer.