AlltomBostad
Svalson AB

Visa alla produkter från: Svalson AB

Grindar & staket från Svalson AB

Café au Lä - Se mer på vår hemsida

Café au Lä

Café au Lä® – Höj- och sänkbart vindskydd för restauranger

Vi är tillsammans med stora delar av det svenska folket, omåttligt förtjusta att en varm sommardag sitta på en tilltalande uteterass. Äta en god middag, dricka en kopp kaffe och diskutera trivialiteter. Men tyvärr verkar det ibland som att den svenska väderguden inte delar detta intresse, kalla vindar och minst sagt omilt väder förkortar säsongen på tok för mycket. Med vårt höj- och sänkbara staket investerar du i ett bättre läge och förlänger säsongen.

Restauranger som kan erbjuda god komfort på sin uteservering så att gästerna slipper problem med blåst och ruskväder har också goda möjligheter att öka sin omsättning.

Cit i Lä - Se mer på vår hemsida

Cit i Lä

Cit i Lä® – Höj- och sänkbar inglasning för bostäder

Cit i Lä® är ett helt nytt koncept för höj- och sänkbara vindskyddssystem. Genom denna unika produkt får man ut maximalt av sin uteplats eller balkong och man behöver inte rätta sig efter nyckfulla vindar.

Staketsystemet är skapat med tanke på att det ska vara extremt lätt och smidigt att använda och det höjs och sänks med ett enkelt handgrepp.

Vindskyddet är tillverkat i aluminium och förses i standardutförande med laminerat personsäkerhetsglas.

Lä - SPLITT - Se mer på vår hemsida

Lä - SPLITT

SPLITT är en helt ny variant av höj- och sänkbar inglasning för miljöer där man kan fästa inglasningen uppåt mot exempelvis undertak, balkong eller pergola. Tack vare det kan varje parti göras betydligt bredare och högre än standard Café au Lä®/Cit i Lä®.

Med SPLITT får man en komplett inglasning med maximal öppningsyta tack vare de två rörliga glasen som öppnar från mitten – ett uppåt och ett nedåt. Inglasningen är enkel att öppna och stannar på valfri höjd – utan att låsas fast. SPLITT är tillverkad i aluminium och förses i standardutförande med personsäkert lamellglas i både de fasta och i de höj- och sänkbara delarna.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår