Svalson AB

Visa alla produkter från: Svalson AB

Uterum & Inglasningar från Svalson AB

Glasrum - Se mer på vår hemsida

Glasrum

Vertikalgående, eldrivna glaspartier, avsedda för utomhusbruk. Kan tillverkas med två, tre eller fler rörliga rutor för att ta till vara så stor del av öppningen som möjligt. Öppning av luckan sker antingen nedåt eller uppåt.

De är i standardutförande naturanodiserad och förses med isolerglas. Ramen kan behandlas med pulverlack eller plåtkläds med t.ex. rostfritt stål, koppar eller mässing. Luckan är utrustad med fallskydd som förhindrar de rörliga glasen att falla ner vid en olyckshändelse.

Höj- och sänkbar inglasning -  Café au Lä® - Se mer på vår hemsida

Höj- och sänkbar inglasning - Café au Lä®

Till restauranger, cafeér, altaner och terrasser

Inglasningen är tillverkad i naturanodiserat aluminium och klart, laminerat personsäkerhetsglas som standard. Det höj- och sänkbara glaset balanseras med hjälp av en motvikt vilket gör det väldigt enkelt att dra det upp och ner. Motvikten gör dessutom att det höjbara glaset stannar på den höjd man vill, utan att låsas fast.

Höj- och sänkbar inglasning - Cit i Lä - Se mer på vår hemsida

Höj- och sänkbar inglasning - Cit i Lä

Cit i Lä® – Höj- och sänkbar inglasning för bostäder

Cit i Lä® är ett helt nytt koncept för höj- och sänkbara vindskyddssystem. Genom denna unika produkt får man ut maximalt av sin uteplats eller balkong och man behöver inte rätta sig efter nyckfulla vindar.

Staketsystemet är skapat med tanke på att det ska vara extremt lätt och smidigt att använda och det höjs och sänks med ett enkelt handgrepp.

Vindskyddet är tillverkat i aluminium och förses i standardutförande med laminerat personsäkerhetsglas.

Svalson Balkongsystem - Se mer på vår hemsida

Svalson Balkongsystem

SPLITT är en helt ny variant av höj- och sänkbar inglasning för miljöer där man kan fästa inglasningen uppåt mot exempelvis undertak, balkong eller pergola. Tack vare det kan varje parti göras betydligt bredare och högre än standard Café au Lä®/Cit i Lä®.

Med SPLITT får man en komplett inglasning med maximal öppningsyta tack vare de två rörliga glasen som öppnar från mitten – ett uppåt och ett nedåt. Inglasningen är enkel att öppna och stannar på valfri höjd – utan att låsas fast. SPLITT är tillverkad i aluminium och förses i standardutförande med personsäkert lamellglas i både de fasta och i de höj- och sänkbara delarna.