AlltomBostad
 
Theofils AB

Visa alla produkter från: Theofils AB

Trädgårdsmaskiner från Theofils AB

Elverktyg och maskiner - Se mer på vår hemsida

Elverktyg och maskiner

Theofils har maskiner för de flesta användningsområden och arbetsmoment. I sortimentet finns allt från slip- och kantlistmaskiner till sänksågar och notfräsmaskiner. Alla elverktyg och tryckluftsmaskiner kännetecknas av hög kvalitet, lång livstid och god ergonomi.

Vi har bland annat Sveriges bredaste Festool-sortiment. Festools skruvdragare, fräsar, dammsugare, hyvlar och mycket mer finns i webshopen och på lager. Theofils samarbetar med flera ledande maskinleverantörer som Lamello, Festool, Virutex, Mafell och Mirka. I sortimentet hittar du skruvdragare, borrmaskiner, låskistefräsar, kantfräsar, spikpistoler, kap-/och gersågar, klammerverktyg, kanthyvlar, excenterslipmaskiner och mycket mer. Självklart har vi även tillbehör till maskinerna.

Handverktyg - Se mer på vår hemsida

Handverktyg

Hos oss hittar du diverse handverktyg så som vattenpass, korslasrar, fuktmätare, regelsökare och tvingar. Mycket från detta sortiment hittar du även i våra butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår