AlltomBostad
 
Vedum Kök och Bad

Visa alla produkter från: Vedum Kök och Bad

Köksinredning från Vedum Kök och Bad

Kök Alice antikvit - Se mer på vår hemsida

Kök Alice antikvit

Vi fyller 100 år och det firar vi med jubileumsköket Alice Anno 2019. Det är ett traditionellt svenskt kök med luckan Alice i olika vitrinutföranden, porslinsho, blandare i klassisk stil och häll med inbyggd fläkt som ger köket en öppen känsla. Hörnskafferi ger bra förvaring och platsbyggda sittplatser gör det här till ett kök att umgås i. Bänkskivan i kompositsten ser ut som natursten och är enkel att rengöra och underhålla.

Kök Alice sandbeige - Se mer på vår hemsida

Kök Alice sandbeige

Ett klassiskt och tidlöst kök med detaljer som skapar en naturlig och varm känsla.

En miljö som passar dig som vill ha ett kök med klassisk och tidlös stil. Luckan Alice i sandbeige med nya handtag med brunt läder på DUO-fronter skapar en mjuk, naturlig och varm känsla. Stilen kompletteras med skåpssektion med toppvitrin och inramning som ger ett platsbyggt uttryck. Smart källsortering med Vedums nya koncept Djurö.

Kök Annika vit grepplist, Nova betonggrå - Se mer på vår hemsida

Kök Annika vit grepplist, Nova betonggrå

För dig som vill ha ett stilrent vitt kök med personliga och överraskande inslag. Här har vi kombinerat enkla linjer med trendiga detaljer som stänkskydd och blandare i mässing, och vässat intrycket ytterligare med betonggrå kulörer, vitrinluckor och öppen förvaring. Ett kök som skapar effekt med hjälp av fina nyanser.

Kök Helena antikvit ek - Se mer på vår hemsida

Kök Helena antikvit ek

Det här är ett kök för dig som tycker om den blonda, enkla nordiska stilen, med naturliga material som kalksten och trä och en tidlös känsla. Den stora köksön är det självklara centrumet och samlingsplatsen, både till vardags och till fest. Här finns det utrymme för alla att hjälpa till med maten. Och den öppna lösningen gör att kontakten mellan matbordet och resten av köket alltid är självklar.

Kök Ingrid - Se mer på vår hemsida

Kök Ingrid

Här har vi använt den nya överfalsade luckan Ingrid i ett kök där det klassiska och samtida möts på ett självklart sätt. Mässingsdetaljer som synliga gångjärn, handtag och blandare, kompletterat med en tålig bänkskiva i kompositsten, är några av ingredienserna. Exklusiva vitvaror i kombination med enkelhet i uttrycket ger köket karaktär.

Kök Jenny antikvit - Se mer på vår hemsida

Kök Jenny antikvit

Nu är 50-talet tillbaka starkare än någonsin. Vårt svar är att uppdatera och utöka serien Jenny med fullutdragslådor, nya skåp och frontanpassning i valnöt. Överfalsade luckor och synliga gångjärn gör retrokänslan stark. I det här köket med tidstypisk planlösning har vi valt att kombinera valnöt och antikvitt med en tuggummirosa fondvägg och mosaik som skiftar i olika färger. För dig som vill renovera tidstypiskt – eller bara älskar 50-talet.

Kök Karin varmgrå - Se mer på vår hemsida

Kök Karin varmgrå

Det här är en uppdaterad version av ett klassiskt lantkök. Inramningssystemet och inbyggda vitvaror gör att köket känns gediget och platsbyggt. Trendiga mässingsdetaljer samsas med klassisk kakelsättning och extra höga, hela luckor. Vi använder två olika gråa toner för att skapa dynamik i rummet och har valt kompositsten i bänkskivan. Lådsystemet Scala i antracitgrått lyfter helheten.

Kök Linda ek - Se mer på vår hemsida

Kök Linda ek

Ett öppet och välkomnande kök för familjen med smak för tidlös kvalitet. Här har det enkla och goda i livet fått styra valen. Omsorg om varandra och om miljön är självklara värderingar – och beslutet att välja ett Svanenmärkt kök givet. Här finns utrymme både för att hjälpa barnen med läxorna och att ta hand om de hemodlade grönsakerna.

Kök Liv ask - Se mer på vår hemsida

Kök Liv ask

Varför vill du leva länge med ett kök från Vedum?
Därför att alla detaljer är så väl genomtänkta. Tillsammans med designern Jesper Ståhl har vi tagit fram idéer till ett kök där materialval och design står i centrum. Överfanerade kanter ger Liv-luckan en exklusiv känsla. Liv i ek med integrerad grepplist är snygg och tidlös.

Kök Liv brunbetsad ek - Se mer på vår hemsida

Kök Liv brunbetsad ek

Här har vi gjort ett socialt kök med luckan Liv i brunbetsad ek och vitrinskåp med gråtonat glas. Det passar dig som vill ha ett sobert kök med mjuk och skön vardagsrumskänsla i kombination med generösa ytor, både för att laga mat och umgås med familj och vänner. Detaljer som lådor med LED-belysning och handtag med läderdetaljer ger en exklusiv och gedigen känsla.

Kök Liv svartbetsad ek - Se mer på vår hemsida

Kök Liv svartbetsad ek

För dig som vill ha ett modernt kök med distinkt karaktär. br>
Det här är ett modernt kök med luckan Liv i svartmålad ek. Bänkskivan Oyster i kompositsten fortsätter upp på väggen som stänkskydd och ger en köket en annorlunda inramning. DUO-fronter, svarta detaljer, öppna hyllor och dekorsidor ger köket en stilren, distinkt karaktär. Praktisk extraförvaring i sockellådan och smart källsortering med Vedums nya koncept Djurö.

Kök Maja havregul - Se mer på vår hemsida

Kök Maja havregul

Ett varmt och vänligt havregult kök med stilrent och öppet uttryck.

Ett lätt och luftigt kök i enkel, skandinavisk stil. Luckan Maja i den nya varma, vänliga havregula kulören kombineras med sandbeige vägg och vackra, välvda fönster. Stilrena DUO-fronter med nya lettrade handtag i brons och den stora köksön med inbyggd fläkt skapar ett öppet uttryck. Kyl, frys och ugnar är samlade i en praktisk funktionsvägg.

Kök Maja mellangrå - Se mer på vår hemsida

Kök Maja mellangrå

Ett ljust och inbjudande kök där vi inspirerats av naturmaterial och skandinavisk tradition kryddad med lite industrikänsla. Svala mellangrå toner och handtagslösa luckor ger ett stilrent intryck i kombination med ett mjukare uttryck i vitrinskåpets gråtonade glas och läderhandtag. Köksön är perfekt när du vill ha extra förvaringsutrymme, mer arbetsyta och en självklar samlingsplats i köket.

Kök Maja skogsgrön - Se mer på vår hemsida

Kök Maja skogsgrön

Rogivande skogsgrönt kök med kompletterande gröna toner och vackra mässingsdetaljer.

Den nya kulören skogsgrön ger det här köket ett rogivande uttryck och kompletteras fint med flera gröna toner i bänkskiva och panelvägg. Mässingdetaljerna och DUO-fronterna förstärker känslan och ger ett stilrent, vackert och naturligt intryck. Smart källsortering med Vedums nya koncept Djurö och Ängsö.

Kök Nora grå - Se mer på vår hemsida

Kök Nora grå

I det här moderna köket använder vi vår nya Svanenmärkta lucka Nora. Den är utvecklad för att minimera miljöpåverkan och har en tydlig livfull textur. I köket finns även den nya sidenmatta laminatbänkskivan med anti-fingerprint, smart förvaring i form av nya bänkskåpsutdrag och ett nytt städskåp. Svarta detaljer som handtag och hyllplan skapar ett distinkt uttryck.

Kök Vera vit ask - Se mer på vår hemsida

Kök Vera vit ask

Älskar du om det ljusa, lätta och stilrena som präglar skandinavisk formgivning, då är detta ett kök för dig. De vita ytorna kombineras med trärena inslag som gör att miljön känns varm samtidigt som den är snyggt avskalad. Brolösningen fungerar som extra arbetsyta, matbord, tillfälligt skrivbord – eller bara som en plats för trevligt småprat och umgänge. Funktionsväggen till vänster står fritt i rummet och gör att planlösningen känns både öppen och avskärmad. Vinet förvarar du förstås i det praktiska vinförrådet.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår