AlltomBostad
 
Vedum Kök och Bad

Visa alla produkter från: Vedum Kök och Bad

Köksluckor från Vedum Kök och Bad

Kök Alice sandbeige - Se mer på vår hemsida

Kök Alice sandbeige

Ett klassiskt och tidlöst kök med detaljer som skapar en naturlig och varm känsla.

En miljö som passar dig som vill ha ett kök med klassisk och tidlös stil. Luckan Alice i sandbeige med nya handtag med brunt läder på DUO-fronter skapar en mjuk, naturlig och varm känsla. Stilen kompletteras med skåpssektion med toppvitrin och inramning som ger ett platsbyggt uttryck. Smart källsortering med Vedums nya koncept Djurö.

Kök Alice varmgrå - Se mer på vår hemsida

Kök Alice varmgrå

Vi fyller 100 år och det firar vi med jubileumsköket Alice Anno 2019. Det är ett traditionellt svenskt kök med luckan Alice i olika vitrinutföranden, porslinsho, blandare i klassisk stil och häll med inbyggd fläkt som ger köket en öppen känsla. Hörnskafferi ger bra förvaring och platsbyggda sittplatser gör det här till ett kök att umgås i. Bänkskivan i kompositsten ser ut som natursten och är enkel att rengöra och underhålla.

Kök Edit dimgrön - Se mer på vår hemsida

Kök Edit dimgrön

Högt i tak med generösa ytor och nya ramluckan Edit i nya kulören dimgrönt. Köket har ett klassiskt uttryck med moderna inslag – ramluckans lite smalare ram, distinkta detaljer i svart, öppen förvaring i vitpigmenterad ek och lätt rundad köksö. Den nya framdragna sockeln med allmogeprofil skapar en platsbyggd känsla och vitrinskåpet blir ett fint blickfång. 

Kök Liv ask - Se mer på vår hemsida

Kök Liv ask

Varför vill du leva länge med ett kök från Vedum?
Därför att alla detaljer är så väl genomtänkta. Tillsammans med designern Jesper Ståhl har vi tagit fram idéer till ett kök där materialval och design står i centrum. Överfanerade kanter ger Liv-luckan en exklusiv känsla. Liv i ek med integrerad grepplist är snygg och tidlös.

Kök Liv brunbetsad ek - Se mer på vår hemsida

Kök Liv brunbetsad ek

Här har vi gjort ett socialt kök med luckan Liv i brunbetsad ek och vitrinskåp med gråtonat glas. Det passar dig som vill ha ett sobert kök med mjuk och skön vardagsrumskänsla i kombination med generösa ytor, både för att laga mat och umgås med familj och vänner. Detaljer som lådor med LED-belysning och handtag med läderdetaljer ger en exklusiv och gedigen känsla.

Kök Liv Ek - Se mer på vår hemsida

Kök Liv Ek

En miljö med skandinaviskt uttryck och utmärkande svarta detaljer som kontrasterar fint mot den varma tonen i ek. Ekfaner ger luckan Liv en exklusiv och tidlös känsla, som förstärks ytterligare med den nya stenliknande laminatbänkskivan och stänkskyddet Kings Marble Green. Med både Svanenmärkt lucka, laminatbänkskiva och stänkskydd är detta en miljö för den miljömedvetna, och den stilmedvetna.

Kök Liv svartpigmenterad ek - Se mer på vår hemsida

Kök Liv svartpigmenterad ek

För dig som vill ha ett modernt kök med distinkt karaktär. br>
Det här är ett modernt kök med luckan Liv i svartmålad ek. Bänkskivan Oyster i kompositsten fortsätter upp på väggen som stänkskydd och ger en köket en annorlunda inramning. DUO-fronter, svarta detaljer, öppna hyllor och dekorsidor ger köket en stilren, distinkt karaktär. Praktisk extraförvaring i sockellådan och smart källsortering med Vedums nya koncept Djurö.

Kök Maja havregul - Se mer på vår hemsida

Kök Maja havregul

Ett varmt och vänligt havregult kök med stilrent och öppet uttryck.

Ett lätt och luftigt kök i enkel, skandinavisk stil. Luckan Maja i den nya varma, vänliga havregula kulören kombineras med sandbeige vägg och vackra, välvda fönster. Stilrena DUO-fronter med nya lettrade handtag i brons och den stora köksön med inbyggd fläkt skapar ett öppet uttryck. Kyl, frys och ugnar är samlade i en praktisk funktionsvägg.

Kök Maja mellangrå - Se mer på vår hemsida

Kök Maja mellangrå

Ett ljust och inbjudande kök där vi inspirerats av naturmaterial och skandinavisk tradition kryddad med lite industrikänsla. Svala mellangrå toner och handtagslösa luckor ger ett stilrent intryck i kombination med ett mjukare uttryck i vitrinskåpets gråtonade glas och läderhandtag. Köksön är perfekt när du vill ha extra förvaringsutrymme, mer arbetsyta och en självklar samlingsplats i köket.

Kök Maja skogsgrön - Se mer på vår hemsida

Kök Maja skogsgrön

Rogivande skogsgrönt kök med kompletterande gröna toner och vackra mässingsdetaljer.

Den nya kulören skogsgrön ger det här köket ett rogivande uttryck och kompletteras fint med flera gröna toner i bänkskiva och panelvägg. Mässingdetaljerna och DUO-fronterna förstärker känslan och ger ett stilrent, vackert och naturligt intryck. Smart källsortering med Vedums nya koncept Djurö och Ängsö.

Kök Moa linnebeige - Se mer på vår hemsida

Kök Moa linnebeige

Ett stort härligt kök med luckan Moa. Kulören linnebeige ger köket ett naturligt, stilrent och samtidigt varmt uttryck. Väggskåp med luckan Alice i vitrin skapar både mycket förvaringsutrymme och en öppen känsla. Bänkskivan Moorland fog i kompositsten har beige grundtoner med virvlande vener i mörkare toner som tas upp av de svarta handtagen.

Kök Molly vitpigmenterad ek - Se mer på vår hemsida

Kök Molly vitpigmenterad ek

Här har vi gjort ett kök som verkligen är ett socialt rum. Den nya luckan Molly i vitpigmenterad ek skapar en stark möbelkänsla och ett varmt uttryck. Köksön är byggd i två nivåer så här finns plats både för att förbereda middagen och äta den. Vid ena väggen finns en generös avställningsyta och integrerad arbetsplats med grundare skåp för att ge överhäng och ändå erbjuda förvaring. Med häll och diskho vid fönstret får du maximal glädje av ljusinsläppet. 

Kök Nora grå - Se mer på vår hemsida

Kök Nora grå

I det här moderna köket använder vi vår nya Svanenmärkta lucka Nora. Den är utvecklad för att minimera miljöpåverkan och har en tydlig livfull textur. I köket finns även den nya sidenmatta laminatbänkskivan med anti-fingerprint, smart förvaring i form av nya bänkskåpsutdrag och ett nytt städskåp. Svarta detaljer som handtag och hyllplan skapar ett distinkt uttryck.

Kök Nora grå med rostfria detaljer - Se mer på vår hemsida

Kök Nora grå med rostfria detaljer

Ett hållbart kök att trivas i! Med både Svanenmärkt lucka, laminatbänkskiva och stänkskydd är detta en miljö för den miljömedvetna, och den stilmedvetna. Luckan Nora i grått har en tydlig textur och kombineras här med bänkskivan och stänkskyddet Cento i laminat. Tillsammans med de stilrena detaljerna får köket ett modernt uttryck.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår