Vedum Kök och Bad

Visa alla produkter från: Vedum Kök och Bad

Tvättstugor från Vedum Kök och Bad

Tvättstuga Alice varmgrå - Se mer på vår hemsida

Tvättstuga Alice varmgrå

I den här tvättstugan är det trevligt att vara. Med den klassiska luckan Alice i varmgrått har vi skapat ett ombonat rum med plats för tvätt och annan klädvård, men också valt att integrera en skrivbordplats. Kanske för hemarbete, en symaskin – eller så får du sällskap av barn som läser läxorna när du tar hand om tvätten.

Tvättstuga Maja betonggrå - Se mer på vår hemsida

Tvättstuga Maja betonggrå

Här har vi gjort en ljus och inbjudande tvättstuga med luckan Maja i betonggrått. Modernt och stilrent i både funktion och uttryck med vår nya bänkskiva i laminat, kakel som stänkskydd, gott om förvaring och praktisk sittbänk/avställningsyta. Här vill alla hjälpa till med tvätten!

Tvättstuga Maja sandbeige - Se mer på vår hemsida

Tvättstuga Maja sandbeige

Här har vi använt vår lucka Maja i sandbeige för att skapa en funktionell tvättstuga. Öppna hyllor för att enkelt komma åt det du använder ofta, och skåp för att dölja annat. Svarta detaljer som handtag och bänkskiva skapar ett distinkt uttryck.

Tvättstuga Maja vit - Se mer på vår hemsida

Tvättstuga Maja vit

Det går att få plats med mycket på liten yta, bara man tänker till. Här är en tvättstuga med massor av smarta lösningar som gör vardagen enklare, till exempel infälld strykbräda och rejält med förvaring i utdragbara trådbackar. Och så har vi förstås placerat tvättmaskinen en bit upp för att du ska få en ergonomiskt bra arbetsställning.

Tvättstuga Nora grå - Se mer på vår hemsida

Tvättstuga Nora grå

En hållbar tvättstuga med nya Svanenmärkta luckan Nora och vitvaror i arbetsvänlig höjd. Avställningsyta ovanpå vitvarorna, smalt utdragsskåp med plats för flaskor och småförpackningar, och klädstång under hyllan för att hänga våta eller nystrukna kläder. Svala färger, stilrena linjer och ett härligt terazzogolvet skapar en välkomnande miljö.

Lokala återförsäljare