AlltomBostad
 
Wernamo Design AB

Visa alla produkter från: Wernamo Design AB

Trädgårdsutsmyckning från Wernamo Design AB

Altanräcke Drömminge - Se mer på vår hemsida

Altanräcke Drömminge

Med altanräcke Drömminge ger du din altan ett unikt utseende. Staketstolparna är tillverkade i metall och tillsammans med reglar i trä blir detta en spännande kombination. De vridna träreglarna minskar insynen och gör räcket extra lämpligt som avskärmning. Monteringen sker mycket snabbt och smidigt, och på plats får du ett räcke som dina grannar garanterat kommer slänga avundsjuka blickar på!

Hylla - Se mer på vår hemsida

Hylla

Förgyll din uteplats med en färgglad hylla – perfekt som avlastning vid kvällsgrillningen eller att utsmycka med fina blomsterkrukor. Våra hyllor är framtagna till serierna Nydala och Drömminge, men fungerar egentligen till alla konstruktioner som bygger på 45x45 mm träreglar. Finns i färgerna grönt, gult, svart och galvat.

Robotring - Se mer på vår hemsida

Robotring

Med en robotring blir kantklippningen kring träd och buskar ett minne blott! Robotringen består av två stycken halvor som skruvas ihop kring trädet. Då ringen läggs i nivå med gräsmattan kan robotgräsklipparen gå över den. Robotringen tillverkas av 2 mm stålplåt och finns i en större och en mindre storlek, samt i färgerna svart och trögrostande corten.

Staket Altofta - Se mer på vår hemsida

Staket Altofta

Altofta är det givna valet på de platser där det finns en önskan om en enkel markering av var tomtgränsen går. Staketet har en lägre höjd och passar därför bra att sättas på platser där en lågmarkering önskas eller exempelvis uppe på en lägre mur. Altofta finns i två olika höjder med två eller tre liggande, vridna reglar.

Staket Herrestad - Se mer på vår hemsida

Staket Herrestad

Staket Herrestad är ett staket med stående ribbor. Den enkla men eleganta designen passar i såväl modern som traditionell miljö. Då Herrestad inte är klättringsbart kan det med stor fördel användas som staket kring poolen. Herrestad byggs enkelt ihop av stolpar och färdiga sektioner, som kapas till önskad längd. Sektionerna träs sedan in i förutskurna hål i stolpen och skruvas därefter fast.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår