AlltomBostad
 
Baseco Golv AB

Visa alla produkter från: Baseco Golv AB

Attefallshus från Baseco Golv AB

NYLIDEN FUNKISSTUGA - Se mer på vår hemsida

NYLIDEN FUNKISSTUGA

Nyliden stuga 25 kvm är ett rymlig attefallshus i funkisstil med öppen planlösning och stora möjligheter att skapa personliga utrymmen. Nyliden bygger på vår populära stuga Fjällnäs, fast denna är lägre och utan loft. Stora och stilrena fönster ger stort ljusinsläpp som inspirerar till unika rumslösningar och 25 mycket effektiva kvadratmeter. Komplettera även med Galgat funkisbod och Gellas funkisbastu.

FJÄLLNÄS STUGA MED LOFT - Se mer på vår hemsida

FJÄLLNÄS STUGA MED LOFT

Fjällnäs stuga 25 kvm är en större funkisstuga som passar som sommarhus, gäststuga eller bostad året runt. De stora stiltypiska fönstrena ger stugan en ljus och luftig atmosfär och den öppna planlösningen ger dig alla möjligheter att göra stugan till din egen. Med loftet har du totalt hela 35 kvm att vara kreativ på. Till Fjällnäs kan vi erbjuda många tillval och tillbehör och du väljer såklart det som känns bäst. Komplettera även med Galgat funkisbod och Gellas funkisbastu.

NYBY STUGA MED LOFT - Se mer på vår hemsida

NYBY STUGA MED LOFT

Nyby 25 kvm är en större stuga och ett av våra attefallshus som passar som sommarstuga, gäststuga eller bostad året runt. Nyby har en öppnare planlösning sett till bottenplan och loft. Tack vare loftet ligger golvytan på hela 35 kvm vilket ger gott om utrymme. Konstruktionen och virkeskvaliteten är lika gedigen som i Basecos övriga sortiment av små hus och förråd. Fönster och ytterdörr levereras isolerade.

SOLBACKA STUGA M VÄXTHUS - Se mer på vår hemsida

SOLBACKA STUGA M VÄXTHUS

Solbacka är ett naturnära attefallshus från Baseco. Glaspartierna ger ett stort insläpp av naturligt ljus och stugan kan göras självförsörjande på el genom solpaneler. Den inglasade delen passar perfekt som växthus eller uterum. Till Solbacka har vi många tillval och tillbehör, som gör det lätt att göra stugan till din egen. Inklusive loftet får du en total golvyta på 35 kvm.

HEMFJÄLL STUGA MED LOFT - Se mer på vår hemsida

HEMFJÄLL STUGA MED LOFT

Hemfjäll 25 kvm har storstuga med loft och en altan med plats för flera personer. Den stora glasade dubbeldörren öppnas enkelt upp så att du kan ta vara på stugans hela golv- och altanyta, som totalt blir 35 kvm. Skapa din egen stuga genom våra olika tillbehöspalet.

BURE STUGA MED LOFT - Se mer på vår hemsida

BURE STUGA MED LOFT

Bure 25 kvm är en större stuga som passar som sommarhus, gäststuga eller bostad året runt. Tack vare loftet ligger golvytan på hela 35 kvm. Fönster och ytterdörr levereras isolerade. Bure är en rejält dimensionerad stuga som du kan göra din egen genom något av våra tillbehöspaket.

MÅNÄS STUGA MED LOFT - Se mer på vår hemsida

MÅNÄS STUGA MED LOFT

Månäs 25 kvm är en attefallsstuga från Baseco som har en stabil konstruktion med karaktär och egen stil. Stugan har takförsedd hörningång med altan och rymligt loft inne. Stugan har en spännande planlösning och du får totalt 35 härliga kvm att vistas på. Till Månäs kan du välja bland många tillval och tillbehör för att sätta din personliga prägel.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår