AlltomBostad
Baseco Golv AB

Visa alla produkter från: Baseco Golv AB

Golv från Baseco Golv AB

CLASSIC FURU - Se mer på vår hemsida

CLASSIC FURU

Classic är golvet som en gång gjorde Baseco känt över världen. Det är traditionellt behandlat med lut och vit eller naturell olja som ger ett naturligt ljust och vackert golv. Ytbehandlingen framhäver den fantastiska känslan av värme och mjukhet som du endast hittar i ett massivt furugolv. Finns i färgerna natur och vit.

MODERN FURU - Se mer på vår hemsida

MODERN FURU

Modern är behandlat med den nya generationens ytbehandling, hårdvaxolja. Modern har det naturliga utseendet och den varma känslan som man bara hittar i ett massivt trägolv. Hårdvaxoljan ger ett motståndskraftigt skydd mot smuts och spill. Ett lättskött golv helt enkelt. Finns i färgerna natur, vit, brun och grå.

ANTIK FURU - Se mer på vår hemsida

ANTIK FURU

Vårt antikbehandlade golv är strukturborstat och mattlackat för att ge den rätta rustika känslan och framhäva det massiva golvets karaktär. Finns i färgerna natur, vit och svart.

TREND FURU - Se mer på vår hemsida

TREND FURU

Baseco Trend är behandlat med lack. Lacken har en matt yta som ger den mjuka känslan av ett oljat golv. Finns i färgerna natur, vit, grå och svart.

PARKETT FURU MODERN - Se mer på vår hemsida

PARKETT FURU MODERN

Våra parkettgolv är behandlade med den nya generationens ytbehandling, hårdvaxolja. Hårdvaxoljan ger ett motståndskraftigt skydd mot smuts och spill. Ett lättskött golv helt enkelt. Du kan få golvet helt obehandlat samt i färgerna natur och vit.

PATINA FURU - Se mer på vår hemsida

PATINA FURU

Baseco Patina är strukturborstat och behandlat med hårdvaxolja. Ytan uttrycker en naturlig och rustik känsla som framhäver det massiva golvets karaktär. Hårdvaxoljan ger ett motståndskraftigt skydd mot smuts och spill. Ett lättskött golv helt enkelt. Du kan få golvet helt obehandlat samt i färgerna vit, brun och grå.

OBEHANDLAT GRAN - Se mer på vår hemsida

OBEHANDLAT GRAN

Gran är ett tacksamt träslag med lång livslängd. Golvet är ljust utan den röda kärnan som furugolvet har. Jämfört med furugolvet har grangolvet en annan kviststruktur. Kvistarna är fler i antal och mindre i storlek. I hårdhet (Brinell) skiljer inte grangolvet sig nämnvärt med furugolvet.

CLASSIC EK - Se mer på vår hemsida

CLASSIC EK

Detta ekgolv är traditionellt behandlat med olja som ger ett naturligt vackert golv. Golvet finns i två sorteringar, Rustik och Premium samt i två färger, natur och vit.

PARKETT EK - Se mer på vår hemsida

PARKETT EK

Våra parkettgolv är behandlade med den nya generationens ytbehandling, hårdvaxolja. Hårdvaxoljan ger ett motståndskraftigt skydd mot smuts och spill. Ett lättskött golv helt enkelt. Golvet finns i två sorteringar, Rustik och Premium samt i två färger, natur och vit. Du kan också få golvet helt obehandlat.

MODERN ASK RUSTIK - Se mer på vår hemsida

MODERN ASK RUSTIK

Modern är behandlat med den nya generationens ytbehandling, hårdvaxolja. Hårdvaxoljan ger ett motståndskraftigt skydd mot smuts och spill. Sparsamt med kvistar och naturliga färgskiftningar ger ett harmoniskt och exklusivt golv. Små lagningar kan förekomma. Golvet finns i färgerna natur och vit. Du kan också få golvet helt obehandlat.

MODERN ASK SELECT - Se mer på vår hemsida

MODERN ASK SELECT

Modern är behandlat med den nya generationens ytbehandling, hårdvaxolja. Hårdvaxoljan ger ett motståndskraftigt skydd mot smuts och spill. Ask Select är ett golv med jämn färgton och väldigt få kvistar. Det gör golvet elegant och ger en känsla av lyx. Golvet finns i färgerna natur och vit. Du kan också få golvet helt obehandlat.

ANTIK EK - Se mer på vår hemsida

ANTIK EK

Basecos antikbehandlade ekgolv är strukturborstat och behandlat med hårdvaxolja. Behandlingen framhäver det massiva golvets karaktär och får samtidigt en lättskött yta. Golvet finns i två sorteringar, Rustik och Premium samt i fyra färger, natur, vit, brun och grå. Du kan också få golvet helt obehandlat.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår