Baseco Golv AB

Visa alla produkter från: Baseco Golv AB

Bastu från Baseco Golv AB

GELLAS FUNKISBASTU - Se mer på vår hemsida

GELLAS FUNKISBASTU

Gellas är en lättbyggd, snygg och funktionell bastu på 15 kvm. Bastun levereras med två färdigmonterade bastulavar. Det skjutbara glaspartiet består av härdat isolerglas. Kaminpaket från Harvia finns som tillval.

SKANSNÄS FUNKISBASTU - Se mer på vår hemsida

SKANSNÄS FUNKISBASTU

Knuttimrad bastu i funkisstil på 7 kvm med relaxdel och altan på ena gaveln. Stående fönster och takutsprång över altandelen ger bastun sin unika karaktär. Bastun levereras med färdigmonterade bastulavar och bänkar till relaxen. Kaminpaket från Harvia finns som tillval.

BRÄSKA BASTU MED ALTAN - Se mer på vår hemsida

BRÄSKA BASTU MED ALTAN

Bräska är en bastu på 10 kvm som även fungerar fint att använda som stuga. Den har en rymlig altan med takutsprång. De fyra bastulavarna är löstagbara så att en liggplats kan anordnas i bastun. Mellan bastu- och relaxdelen sitter en glasdörr. Kaminpaket från Harvia finns som tillval.

LAISAN BASTU - Se mer på vår hemsida

LAISAN BASTU

Bastun är 10 kvm och kan levereras med eller utan innervägg. Laisan är en klassik bastustuga som levereras med fyra st färdigmonterade bastulavar. Kaminpaket från Harvia finns som tillval.

SANDSELE BASTU - Se mer på vår hemsida

SANDSELE BASTU

En rejäl bastu på 7 kvm med relaxdel, altan och takutsprång. Bastun levereras med färdigmonterade bastulavar och bänkar till relaxen. Kaminpaket från Harvia finns som tillval.

BRUKS STUGA/BASTU - Se mer på vår hemsida

BRUKS STUGA/BASTU

Bruks stuga/bastu 5 kvm är en lite mindre stugmodell och kan användas till bastu, lekstuga eller förråd beroende på tillval. Du får en bra stuga direkt från lagerhyllan till ett mycket bra pris.