AlltomBostad
 
Baseco Golv AB

Visa alla produkter från: Baseco Golv AB

Lister & Paneler från Baseco Golv AB

Panel - SLÄTSPONT - Se mer på vår hemsida

Panel - SLÄTSPONT

Slätspontens mindre framträdande skarvar bildar en relativt slät yta, som skapar en helhet. En nedtorkning till 8 procent fuktkvot gör att panelen behåller sin form och sitt utseende. Panelen kan du köpa obehandlad eller i färgerna vit, snövit och mörkgrå eller antikbehandlad i vit, snövit, svart och kolsvart.

PÄRLSPONT - Se mer på vår hemsida

PÄRLSPONT

Pärlspont har en naturlig plats i svensk kulturhistoria. Basecos pärlspont ger dig möjlighet att återskapa och bevara den genuina känslan. En nedtorkning till 8 procent fuktkvot gör att panelen behåller sin form och sitt utseende. Pärlspont finns obehandlad, vit och snövit.

SPÅRFAS - Se mer på vår hemsida

SPÅRFAS

Om du väljer Spårfas får du en vägg- och innertakpanel med ett bredare spår som ger en klassisk känsla. En nedtorkning till 8 procent fuktkvot gör att panelen behåller sin form och sitt utseende. Våra spårfaspaneler finns snövit, vit och obehandlad.

V-FAS - Se mer på vår hemsida

V-FAS

En diskret, men ändå skarp distinktion får du med Baseco V-fas, en vägg- och innertakpanel med profil som upplevs mer homogen. En nedtorkning till 8 procent fuktkvot gör att panelen behåller sin form och sitt utseende. Panelen finns snövit, vit och mörkgrå samt obehandlad.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår