Baseco Golv AB

Visa alla produkter från: Baseco Golv AB

Lister & Paneler från Baseco Golv AB

Panel - SLÄTSPONT - Se mer på vår hemsida

Panel - SLÄTSPONT

Slätspontens mindre framträdande skarvar bildar en relativt slät yta, som skapar en helhet. En nedtorkning till 8 procent fuktkvot gör att panelen behåller sin form och sitt utseende. Panelen kan du köpa obehandlad eller i färgerna vit, snövit och mörkgrå eller antikbehandlad i vit, snövit, svart och kolsvart.

PÄRLSPONT - Se mer på vår hemsida

PÄRLSPONT

Pärlspont har en naturlig plats i svensk kulturhistoria. Basecos pärlspont ger dig möjlighet att återskapa och bevara den genuina känslan. En nedtorkning till 8 procent fuktkvot gör att panelen behåller sin form och sitt utseende. Pärlspont finns obehandlad, vit och snövit.

SPÅRFAS - Se mer på vår hemsida

SPÅRFAS

Om du väljer Spårfas får du en vägg- och innertakpanel med ett bredare spår som ger en klassisk känsla. En nedtorkning till 8 procent fuktkvot gör att panelen behåller sin form och sitt utseende. Våra spårfaspaneler finns snövit, vit och obehandlad.

V-FAS - Se mer på vår hemsida

V-FAS

En diskret, men ändå skarp distinktion får du med Baseco V-fas, en vägg- och innertakpanel med profil som upplevs mer homogen. En nedtorkning till 8 procent fuktkvot gör att panelen behåller sin form och sitt utseende. Panelen finns snövit, vit och mörkgrå samt obehandlad.