Gaztro AB

Visa alla produkter från: Gaztro AB

Attefallshus från Gaztro AB

Attefallshus - Bergsskiffer - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Bergsskiffer

Vår Bergsskiffer är tillsynes liten, men desto större inuti och erbjuder en spännande planlösning. Med ett väl tilltaget loft perfekt för sovplats så öppnas de härliga ytorna nertill upp och med den välkomnande och generösa altanen så rymmer Bergsskiffer hela skärgårdens sommarkänslor.

Attefallshus - Kastanj - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Kastanj

Kastanj har en härlig klassisk känsla med en veranda som gör sig bäst i söderläge för solsökaren. Kastanj passar både familjen som önskar en gäststuga för vänner och barn eller varför inte en liten ateljé till den konstnärlige som söker lugn och inspiration.

Attefallshus - Klippan - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Klippan

Klippan står ståtligt i skärgården men passar lika bra i fjällen som villaområdet. Loftets charmiga runda fönster och det stora ljusinsläppet vid altanen ger dig alla möjligheter att beundra himlens kvällsmagi när sol möter horisont.

Attefallshus - Sandhamn - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Sandhamn

Med stora glaspartier och en väl tilltagen altan kan du i Sandhamn njuta av skärgårdens spektakulära vyer både inomhus och utomhus. Mini-altanen på baksidans hörn är dessutom den perfekta tillflyktsorten för morgonens första kaffekopp.

Attefallshus - Skogsmus - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Skogsmus

Skogsmus har en spännande lösning med två byggnader och genomgång under tak som öppnar upp till många lösningar. Exempelvis två separata sovstugor eller varför inte bastu i den ena delen och en härlig relax i den andra delen. Skogsmusen väntar på dig och din inspiration.

Attefallshus - Trilsken - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Trilsken

Med en generös och öppen altan och fönster i alla väderstreck har du alltid naturen nära. Trilsken garanterar en ljusare tillvaro. Hela dagen.