Gaztro AB

Visa alla produkter från: Gaztro AB

Fritidshus från Gaztro AB

Åre - Se mer på vår hemsida

Åre

En rymlig skönhet med äkta ski lodge-känsla. Åre hanterar både havs- och fjällmiljöer med lätthet. Ett boende att längta hem till varje dag. Eller finna lugnet i under semestern.

Blomster - Se mer på vår hemsida

Blomster

Blomster är en vacker tidlös stuga med smidig och utrymmessmarta lösningar som kommer i flera olika varianter. Du väljer själv vilka utrymmen som ska prioriteras beroende på hur dina behov ser ut. Idealisk sommarbostad för den medelstora familjen eller paret med vuxna barn.

Hassellunden 2-plan - Se mer på vår hemsida

Hassellunden 2-plan

Hassellunden en framtida klassiker från Hasseltornet. Det här huset är generös med sina utrymmen och samtidigt erbjuder ytor för stora sällskap, och efter en god middag avslutar man sammankomsten i den uppvärmda bastun. Sammanfattas "njutning".

Havsbris - Se mer på vår hemsida

Havsbris

En modern skönhet med väl tilltagna sällskapsytor. Vad sägs om en altan som sträcker sig i stort sett runt hela byggnaden och mäter cirka 90 kvadratmeter? Havsbris genomsyras av utrymmen väl anpassade för hög komfort.

Havsvinden - Se mer på vår hemsida

Havsvinden

Havsvinden är den stora sommarbostaden eller det perfekta året runt boendet för par eller mindre familjer. Havsvinden erbjuder smarta planlösningar med fokus på de allmänna öppna ytorna med lätt access till den stora generösa altanen.

Idre - Se mer på vår hemsida

Idre

Upplev alla årstider från vardagsrummet! Idre är en serie av två mellanstora timringar där vi fokuserat extra mycket på ljusinsläpp och atmosfär. Den större av de två syskonen rymmer även bastu och tvättstuga.

Ingarö - Se mer på vår hemsida

Ingarö

Ingarö smidig, modern med ett eget utseende som skiljer ut sig från mängden. Ingarö kommer med flera olika planlösningar, samtliga med en altan som ger en inbjudande känsla och fungerar som trevlig sällskapsyta under fina sommarkvällar.

Kusten - Se mer på vår hemsida

Kusten

Kusten har en arkitektonisk lågmäldhet som erbjuder två härliga flyglar och en enorm mittdelen med stora glaspartier som suddar ut gränsen mellan ute och inne, men det stoppar inte där, efter ni har avnjutigt en god middag strosar ni enkelt ut på någon av de generösa innergårdarna och skådar en vacker solnedgång i strilregnet. Ett hus att längta till.

Lidingö - Se mer på vår hemsida

Lidingö

En vacker ståtlig byggnad med läcker tidlös arkitektur. Passar utmärkt på en tomt med generösa ytor och vidsträckta vyer. Ett hus för dig som gillar fina detaljer i stort som smått.

Muskö - Se mer på vår hemsida

Muskö

Muskö, en syskonskara av mellanstora skapelser där stug- och huskänsla möts i en modern och lyckad mix. Muskö går även att få med ett tillhörande bastustuga i samma manér som ”moderskeppen”.

Nässelblad - Se mer på vår hemsida

Nässelblad

Nässelblad är kanske sinnesbilden av en mysig sommarstuga? En nätt historia med samma kvalité och robusta konstruktion som de större syskonen i familjen Hasseltorn. Gör sig bra i alla miljöer, från fjällen till havet.

Säfsen - Se mer på vår hemsida

Säfsen

Säfsen är en av Hasseltornets klassiska Ski Lodge modeller. Den är tidlös, snygg där köket och vardagsrummet möts i en öppen yta med härlig rymd. Här ryms även två sovrum, toalett samt en terrass från vilken du kan njuta av naturens många skådespel.

Sälen - Se mer på vår hemsida

Sälen

Sälen är den pampiga konstruktionen i tre plan där timmer möter sten i en tilltalande mix. Här ryms större sällskap på skidsemester eller hela familjen året om. Blicka ut från den rymliga terrassen eller känn lugnet på övervåningen, under takets trygga vingar.

Saltsjö - Se mer på vår hemsida

Saltsjö

Den här byggnaden står lika stolt i den vackra kustlinjen som på fastlandet. Med sina stora glaspartier bjuder Saltsjö in hela den härliga naturen till avnjutning och beskådning bara att luta sig tillbaka och låta sig vaggas in skådespelet.

Skarpö 60 - Se mer på vår hemsida

Skarpö 60

Skarpö är ett av flera exempel från Hasseltornets skärgårdsfamilj med tidlös form och stora glaspartier. Här en lycklig kombination av marint och modernt tycker vi. Och du delar med stor sannolikhet vår uppfattning. Skarpö finns i flera olika storlekar.

Skarpö 80 - Se mer på vår hemsida

Skarpö 80

Skarpö är ett av flera exempel från Hasseltornets skärgårdsfamilj med tidlös form och stora glaspartier. Här en lycklig kombination av marint och modernt tycker vi. Och du delar med stor sannolikhet vår uppfattning. Skarpö finns att få i flera olika storlekar.

Skogsgläntan - Se mer på vår hemsida

Skogsgläntan

Skogsgläntan, Kanske det mysigaste sommarhuset du kan tänka dig? Denna vackra skapelse är, stilmässigt, något mer åt det klassiska hållet i jämförelse med andra Hasseltorn. I Sjöbris bor man fint på två plan med en inbjudande entré via den gemytliga farstun.

Solgården - Se mer på vår hemsida

Solgården

Solgården en svensk klassiker. Lika tidlös som vacker passar det här huset i alla sina miljöer. Bara att kliva på, tända brasan, avnjuta en god middag med vänner och familj efter en hektisk dag och sen... slappna av. Ett hus att längta till.

Stampen - Se mer på vår hemsida

Stampen

Stampen kan enklast beskrivas som en egensinnig, unik och häftig skapelse. Den har en separat del som kan användas som en ateljé, kontor eller för besökande gäster. Perfekt för vackra lägen där man vill kunna njuta av utsikten i varje rum.

Strimma - Se mer på vår hemsida

Strimma

Strimma är en riktig snygging. Läcker arkitektur med ett luftigt inre som tack vare stora glaspartier låter dig njuta av dagens ljus. Strimma kommer i några olika utföranden vad gäller altan och terrasslösningar.

Trillevallen - Se mer på vår hemsida

Trillevallen

Trillevallen är en mellanstor Ski Lodge i en spännande modern stil. En rymlig fritidsbostad eller ett smidigt åretruntboende för par och mindre familjer. Trillevallen erbjuder fina möjligheter att njuta av årstiderna från lättillgängliga och väl tilltagna terrassytor.

Trollpilen - Se mer på vår hemsida

Trollpilen

Trollpilen är alternativet för dig som vill ha en mellanstor timring, med klassiska drag på utsidan men spännande variationer och utrymmen på insidan. Vad sägs som att kombinera både full takhöjd och loft? Trollpilen kommer i ett flertal olika versioner, vilken passar bäst för dig?

Utsikten - Se mer på vår hemsida

Utsikten

Utsikten en modell från Hasseltornets moderna serie, en härlig modell med stora öppna ytor som släpper in naturens hela skådespel från skärgård till vinterlandskap. Som att ha en 200 tums Retina Skärm på båda planen. Ett hus som kommer att ge härliga upplevelser.

Vaxholm 1-plan - Se mer på vår hemsida

Vaxholm 1-plan

Vaxholm en flexibel byggnad som erbjuds både som 1-planare och 2-planare med varierande planlösningar och kommer från Hasseltornets Skärgårdsserie. Där finns massor av utrymmen för både mat, utrustning och kläder eller kanske ett eller annat barn. Valen är många.

Vemdalen - Se mer på vår hemsida

Vemdalen

Vemdalen är en spännande design på en klassisk Ski Lodge modell från Hasseltornet.

Vemdalen är inte störst i familjen men erbjuder ändå en stor altan nästan runt hela huset där du kan sola i ena änden och förbereda middagen i andra änden, vandra in och du får en insida i full takhöjd med panoramafönster. Vemdalen lämnar ingen oberörd.

Vingslag - Se mer på vår hemsida

Vingslag

Vingslag är en stilren skapelse som kommer i ett flertal utföranden. Välja bland en mängd olika alternativ när det kommer till terrassytor och planlösningar. Storleksmässigt passar Vingslag som fritidshus eller åretruntboende för par och mindre familjer.