Gaztro AB

Visa alla produkter från: Gaztro AB

Ekologiska hus från Gaztro AB

Attefallshus - Bergsskiffer - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Bergsskiffer

Vår Bergsskiffer är tillsynes liten, men desto större inuti och erbjuder en spännande planlösning. Med ett väl tilltaget loft perfekt för sovplats så öppnas de härliga ytorna nertill upp och med den välkomnande och generösa altanen så rymmer Bergsskiffer hela skärgårdens sommarkänslor.

Attefallshus - Kastanj - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Kastanj

Kastanj har en härlig klassisk känsla med en veranda som gör sig bäst i söderläge för solsökaren. Kastanj passar både familjen som önskar en gäststuga för vänner och barn eller varför inte en liten ateljé till den konstnärlige som söker lugn och inspiration.

Attefallshus - Klippan - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Klippan

Klippan står ståtligt i skärgården men passar lika bra i fjällen som villaområdet. Loftets charmiga runda fönster och det stora ljusinsläppet vid altanen ger dig alla möjligheter att beundra himlens kvällsmagi när sol möter horisont.

Attefallshus - Sandhamn - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Sandhamn

Med stora glaspartier och en väl tilltagen altan kan du i Sandhamn njuta av skärgårdens spektakulära vyer både inomhus och utomhus. Mini-altanen på baksidans hörn är dessutom den perfekta tillflyktsorten för morgonens första kaffekopp.

Attefallshus - Skogsmus - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Skogsmus

Skogsmus har en spännande lösning med två byggnader och genomgång under tak som öppnar upp till många lösningar. Exempelvis två separata sovstugor eller varför inte bastu i den ena delen och en härlig relax i den andra delen. Skogsmusen väntar på dig och din inspiration.

Attefallshus - Trilsken - Se mer på vår hemsida

Attefallshus - Trilsken

Med en generös och öppen altan och fönster i alla väderstreck har du alltid naturen nära. Trilsken garanterar en ljusare tillvaro. Hela dagen.

Björkbacken - Se mer på vår hemsida

Björkbacken

Björkbacken är huset som passar lika bra in i den krispiga vinterbacken som på blomsterängen. Med sin vinkelform ger huset en skön vindskyddad uteplats där man kan starta upp grillen medan vinden pinar fram. Ett härligt hus för många olika platser.

Blomster - Se mer på vår hemsida

Blomster

Blomster är en vacker tidlös stuga med smidig och utrymmessmarta lösningar som kommer i flera olika varianter. Du väljer själv vilka utrymmen som ska prioriteras beroende på hur dina behov ser ut. Idealisk sommarbostad för den medelstora familjen eller paret med vuxna barn.

Havsbris - Se mer på vår hemsida

Havsbris

En modern skönhet med väl tilltagna sällskapsytor. Vad sägs om en altan som sträcker sig i stort sett runt hela byggnaden och mäter cirka 90 kvadratmeter? Havsbris genomsyras av utrymmen väl anpassade för hög komfort.

Havsvinden - Se mer på vår hemsida

Havsvinden

Havsvinden är den stora sommarbostaden eller det perfekta året runt boendet för par eller mindre familjer. Havsvinden erbjuder smarta planlösningar med fokus på de allmänna öppna ytorna med lätt access till den stora generösa altanen.

Humlan - Se mer på vår hemsida

Humlan

Humlan är ett av flera exempel från Hasseltornet med altandäck åt nästan alla väderstreck, allt för att kunna avnjuta härliga stunder med grillparty och mjuka solstolar därefter när kvällen stundar kan du lugnt somna in i Humlans tysta surr.

Ingarö - Se mer på vår hemsida

Ingarö

Ingarö smidig, modern med ett eget utseende som skiljer ut sig från mängden. Ingarö kommer med flera olika planlösningar, samtliga med en altan som ger en inbjudande känsla och fungerar som trevlig sällskapsyta under fina sommarkvällar.

Linden - Se mer på vår hemsida

Linden

En modell från Hasseltornets moderna serier. Med sin kantiga form erbjuder Linden härliga öppna ytor för mycke skoj & umgänge. Ett hus som kommer att skänka dig många trevliga glädjeskutt.

Ljusterö - Se mer på vår hemsida

Ljusterö

En otroligt vacker byggnad från Hasseltornets Skärgårdsserie med en egen lounge där ni kan sitta och avnjuta ett glas vin och samtidigt beskåda alla förbi åkande båtar. En liten pärla i skärgården.

Nässelblad - Se mer på vår hemsida

Nässelblad

Nässelblad är kanske sinnesbilden av en mysig sommarstuga? En nätt historia med samma kvalité och robusta konstruktion som de större syskonen i familjen Hasseltorn. Gör sig bra i alla miljöer, från fjällen till havet.

Säfsen - Se mer på vår hemsida

Säfsen

Säfsen är en av Hasseltornets klassiska Ski Lodge modeller. Den är tidlös, snygg där köket och vardagsrummet möts i en öppen yta med härlig rymd. Här ryms även två sovrum, toalett samt en terrass från vilken du kan njuta av naturens många skådespel.

Saltkråkan - Se mer på vår hemsida

Saltkråkan

Saltkråkan, Den här kråkan skriker kom till mig och jag skall omfamna er med mycke glädje, skämt åsido, Saltkråkan är ett hus att trivas i med en stor härlig altan där du samlar dina vänner för att hoppa ner i en härlig badtunna och beskåda solnedgången.

Skarpö 60 - Se mer på vår hemsida

Skarpö 60

Skarpö är ett av flera exempel från Hasseltornets skärgårdsfamilj med tidlös form och stora glaspartier. Här en lycklig kombination av marint och modernt tycker vi. Och du delar med stor sannolikhet vår uppfattning. Skarpö finns i flera olika storlekar.

Skarpö 80 - Se mer på vår hemsida

Skarpö 80

Skarpö är ett av flera exempel från Hasseltornets skärgårdsfamilj med tidlös form och stora glaspartier. Här en lycklig kombination av marint och modernt tycker vi. Och du delar med stor sannolikhet vår uppfattning. Skarpö finns att få i flera olika storlekar.

Skogsgläntan - Se mer på vår hemsida

Skogsgläntan

Skogsgläntan, Kanske det mysigaste sommarhuset du kan tänka dig? Denna vackra skapelse är, stilmässigt, något mer åt det klassiska hållet i jämförelse med andra Hasseltorn. I Sjöbris bor man fint på två plan med en inbjudande entré via den gemytliga farstun.

Solbacka - Se mer på vår hemsida

Solbacka

Solbacka, En vacker tidlös modell med generösa ytor som kommer att ge dig och din familj en varm upplevelse med många härliga sommarminnen.

Stampen - Se mer på vår hemsida

Stampen

Stampen kan enklast beskrivas som en egensinnig, unik och häftig skapelse. Den har en separat del som kan användas som en ateljé, kontor eller för besökande gäster. Perfekt för vackra lägen där man vill kunna njuta av utsikten i varje rum.

Tallkotten - Se mer på vår hemsida

Tallkotten

Talkotten kommer från Hasseltornets mer moderna modeller . Med sin enkla form och ändå vacker i sin kantighet kommer Talkotten att ge sin ägare med familj mycke glädje och sinnesro.

Trillevallen - Se mer på vår hemsida

Trillevallen

Trillevallen är en mellanstor Ski Lodge i en spännande modern stil. En rymlig fritidsbostad eller ett smidigt åretruntboende för par och mindre familjer. Trillevallen erbjuder fina möjligheter att njuta av årstiderna från lättillgängliga och väl tilltagna terrassytor.

Vinga - Se mer på vår hemsida

Vinga

En klassisk Svensk modell från Hasseltornet med allt i ett plan. Perfekt val för medelsvensson med Volvo 2 barn och hund.