Gaztro AB

Visa alla produkter från: Gaztro AB

Timmerhus från Gaztro AB

Björkbacken - Se mer på vår hemsida

Björkbacken

Björkbacken är huset som passar lika bra in i den krispiga vinterbacken som på blomsterängen. Med sin vinkelform ger huset en skön vindskyddad uteplats där man kan starta upp grillen medan vinden pinar fram. Ett härligt hus för många olika platser.

Humlan - Se mer på vår hemsida

Humlan

Humlan är ett av flera exempel från Hasseltornet med altandäck åt nästan alla väderstreck, allt för att kunna avnjuta härliga stunder med grillparty och mjuka solstolar därefter när kvällen stundar kan du lugnt somna in i Humlans tysta surr.

Linden - Se mer på vår hemsida

Linden

En modell från Hasseltornets moderna serier. Med sin kantiga form erbjuder Linden härliga öppna ytor för mycke skoj & umgänge. Ett hus som kommer att skänka dig många trevliga glädjeskutt.

Ljusterö - Se mer på vår hemsida

Ljusterö

En otroligt vacker byggnad från Hasseltornets Skärgårdsserie med en egen lounge där ni kan sitta och avnjuta ett glas vin och samtidigt beskåda alla förbi åkande båtar. En liten pärla i skärgården.

Saltkråkan - Se mer på vår hemsida

Saltkråkan

Saltkråkan, Den här kråkan skriker kom till mig och jag skall omfamna er med mycke glädje, skämt åsido, Saltkråkan är ett hus att trivas i med en stor härlig altan där du samlar dina vänner för att hoppa ner i en härlig badtunna och beskåda solnedgången.

Solbacka - Se mer på vår hemsida

Solbacka

Solbacka, En vacker tidlös modell med generösa ytor som kommer att ge dig och din familj en varm upplevelse med många härliga sommarminnen.

Tallkotten - Se mer på vår hemsida

Tallkotten

Talkotten kommer från Hasseltornets mer moderna modeller . Med sin enkla form och ändå vacker i sin kantighet kommer Talkotten att ge sin ägare med familj mycke glädje och sinnesro.

Vinga - Se mer på vår hemsida

Vinga

En klassisk Svensk modell från Hasseltornet med allt i ett plan. Perfekt val för medelsvensson med Volvo 2 barn och hund.