AlltomBostad
 
GOTFire AB

Visa alla produkter från: GOTFire AB

Bioenergi & Pellets från GOTFire AB

Effektiv pelletskamin – Z8 & Z12 - Se mer på vår hemsida

Effektiv pelletskamin – Z8 & Z12

Pelletskamin i stål med hög effektivitet, konstruerad för pelletseldning. Kaminen har en modern design med ett stort frontglas som bidrar till en ökad stämning i rummet. Multifunktionell fjärrkontroll med stor LCD-skärm och möjlighet till veckoprogrammering, vilket ger optimal boendekomfort. Kaminerna finns i gråsvart och i vitt enligt bilden.

GOTFire - Flisbrännare - Se mer på vår hemsida

GOTFire - Flisbrännare

GOTFires flisbrännare är en produkt som med sin utomordentilga förbränningsteknik och servicevänlighet tillgodoser marknades önskan om bra och pålitliga uppvärmningssystem. GOTFires flisbrännare har en tändande och släckande funktion vilket för att de kan eldas året runt utan de vanliga problem som är förknippade med andra typer av fliseldningssystem. Eldningsförloppet är övervakat av ett fotomotstånd (fotocell) för att säkerställa ett bra tändningsförfarande och ett säkert driftläge. Eldningssystemet med flisbrännare och flisförråd kan utrustas med flera av varandra oberoende säkerhetslösningar. Säkerhetslösningarna utgörs av termobrytare på skruvrör, termisk vattenventil med trycksatt vattenbehållare, fallschakt mellan skruvtransportörer samt tätslutande lock på flisförråd. Säkerhetslösningarna på eldningssystemet har fått gott omdöme av försäkringsbolag.

Kompakt pelletskamin – ZS12 - Se mer på vår hemsida

Kompakt pelletskamin – ZS12

Kompakt pelletskamin med modern och slimmad design, för denna kamin finns det alltid plats. Kaminen är konstruerad för pelletseldning. Multifunktionell fjärrkontroll med stor LCD-skärm och möjlighet till veckoprogrammering, vilket ger optimal boendekomfort. Kaminerna finns i gråsvart och i vitt enligt bilden.

KWB Combifire - Se mer på vår hemsida

KWB Combifire

KWB Combifire förenar den traditionella vedeldningen med komforten hos en helautomatisk pelletseldning. Combifire finns i storlekarna 18/28 kW med vedeldning och 22/30 kW med pelletseldning. Denna kombipanna är en idealisk värmesystemslösning för en- och tvåfamiljshus samt gårdar.

KWB Easyfire - Se mer på vår hemsida

KWB Easyfire

KWB Easyfire pelletspanna med unik teknik för ren förbränning är bland de renaste och bäst säljande i Europa. Pannans energiförbrukning är långt under vad ett konventionell kylskåp förbrukar. Den patenterade och väl beprövade undermatade förbränningen garanterar en absolut jämn förbränningsprocess vilket ger en hög förbränning med låga utsläpp.

KWB Multifire - Se mer på vår hemsida

KWB Multifire

KWB Multifire med det breda effektområdet 20 till 120 kW i kombination med hög bränsleflexibilitet gör pannan till en robust och flexibel allroundpanna med god bränsleekonomi.

KWB Pelletfire - Se mer på vår hemsida

KWB Pelletfire

KWB Pelletfire pelletspanna med det breda effektområdet 45-135 kW, gör att pannan är lämplig för allt från större enfamiljshus till industrilokaler och mindre närvärmeverk. Pannan har en otroligt hög verkningsgrad tack vare sina högeffektiva turbolatorer.

KWB Powerfire - Se mer på vår hemsida

KWB Powerfire

KWB Powerfire med effektområdet 150-300 kW är ett tystgående och pålitligt kraftpaket som är en av de mest kompakta pannorna på marknaden i detta effektområde.

Pelletspanna Pel-Tec 12-48 kW - Se mer på vår hemsida

Pelletspanna Pel-Tec 12-48 kW

Värmepanna för pelletseldning. Pannan har en integrerad pelletsbrännare med elektrisk tändning och självrengörande funktion vilket säkerställer driften även vid användande av pellets med sämre kvalitet. Den automatiska rengöringen av pannans konvektionsdel gör värmeförlusterna i skorstenen till ett minne blott och säkerställer hög verkningsgrad! Den digitala kontrollpanelen har pekskärm och många funktioner så som lambda-styrning, schemalagd drift, ackumulatortankstyrning samt nivågivare i pelletsförrådet för att nämna några. Pelletsförrådet är integrerat i pannan. Pannan levereras med lösa täckplåtar för enklare transport i trånga utrymmen!

Vattenmantlad pelletskamin – ZV14-30 - Se mer på vår hemsida

Vattenmantlad pelletskamin – ZV14-30

Vattenmantlad pelletskamin i stål med hög effektivitet, konstruerad för pelletseldning. Kaminen har en modern design med ett stort frontglas som bidrar till en ökad stämning i rummet. Multifunktionell fjärrkontroll med stor LCD-skärm och möjlighet till veckoprogrammering, vilket ger optimal boendekomfort. Kaminerna finns i gråsvart och i vitt enligt bilden.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår