AlltomBostad
 
GOTFire AB

Visa alla produkter från: GOTFire AB

Värmepannor från GOTFire AB

GOTFire CKP - Se mer på vår hemsida

GOTFire CKP

Denna värmepanna har kapacitet även för större fastigheter och lokaler, och är ett utmärkt val både som primär eller alternativ värmekälla. Modern teknik blandat med hög kvalitet, lämplig för fastigheter upp till 2000 m2. Finns i fem olika effektstorlekar (30, 40, 50, 70, 100 kW).

KWB Classicfire - Se mer på vår hemsida

KWB Classicfire

KWB Classicfire förenar den traditionella vedeldningens fördelar med bekvämligheterna hos ett modernt värmesystem. Pannan kan utrustas med automatisk tändning så att behaglig värme väntar dig när du kommer hem och dessutom säkerställer lambdasonden en hög förbränning med låga utsläpp.

KWB Combifire - Se mer på vår hemsida

KWB Combifire

KWB Combifire förenar den traditionella vedeldningen med komforten hos en helautomatisk pelletseldning. Combifire finns i storlekarna 18/28 kW med vedeldning och 22/30 kW med pelletseldning. Denna kombipanna är en idealisk värmesystemslösning för en- och tvåfamiljshus samt gårdar.

KWB Easyfire - Se mer på vår hemsida

KWB Easyfire

KWB Easyfire pelletspanna med unik teknik för ren förbränning är bland de renaste och bäst säljande i Europa. Pannans energiförbrukning är långt under vad ett konventionell kylskåp förbrukar. Den patenterade och väl beprövade undermatade förbränningen garanterar en absolut jämn förbränningsprocess vilket ger en hög förbränning med låga utsläpp.

KWB Multifire - Se mer på vår hemsida

KWB Multifire

KWB Multifire med det breda effektområdet 20 till 120 kW i kombination med hög bränsleflexibilitet gör pannan till en robust och flexibel allroundpanna med god bränsleekonomi.

KWB Pelletfire - Se mer på vår hemsida

KWB Pelletfire

KWB Pelletfire pelletspanna med det breda effektområdet 45-135 kW, gör att pannan är lämplig för allt från större enfamiljshus till industrilokaler och mindre närvärmeverk. Pannan har en otroligt hög verkningsgrad tack vare sina högeffektiva turbolatorer.

KWB Powerfire - Se mer på vår hemsida

KWB Powerfire

KWB Powerfire med effektområdet 150-300 kW är ett tystgående och pålitligt kraftpaket som är en av de mest kompakta pannorna på marknaden i detta effektområde.

Pelletspanna Pel-Tec 12-48 kW - Se mer på vår hemsida

Pelletspanna Pel-Tec 12-48 kW

Värmepanna för pelletseldning. Pannan har en integrerad pelletsbrännare med elektrisk tändning och självrengörande funktion vilket säkerställer driften även vid användande av pellets med sämre kvalitet. Den automatiska rengöringen av pannans konvektionsdel gör värmeförlusterna i skorstenen till ett minne blott och säkerställer hög verkningsgrad! Den digitala kontrollpanelen har pekskärm och många funktioner så som lambda-styrning, schemalagd drift, ackumulatortankstyrning samt nivågivare i pelletsförrådet för att nämna några. Pelletsförrådet är integrerat i pannan. Pannan levereras med lösa täckplåtar för enklare transport i trånga utrymmen!

Vedpanna GOTFire Bio-Tec - Se mer på vår hemsida

Vedpanna GOTFire Bio-Tec

Värmepannan är framtagen för vedeldning och designad för uppvärmning av små till medelstora hus. Med hjälp av en pyrolyseffekt säkerställs en nästintill total förbränning av veden. Pannan klarar av vedträ upp till 550mm långa och vid en full påfyllning har du värme i minst 4 timmar vid nominell effekt. Vid anslutning till ett värmesystem måste pannan anslutas via en ackumulatortank. För att säkerställa en korrekt förbränning och hög verkningsgrad är det viktigt att veden inte överstiger 25 % fukthalt. Tack vare pyrolyseffekten samt de väl tilltagna pannluckorna är rengöring av pannan oerhört enkelt, luckorna gör även att påfyllningen blir smidigt utförd. Pannan är tillverkad enligt ISO 9001/2008 samt testad och godkänd enligt EN 303-5 och EN 303-4. Detta innebär att pannan är miljögodkänd och har väldigt låga utsläpp av skadliga partiklar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår