AlltomBostad
 
GOTFire AB

Visa alla produkter från: GOTFire AB

Pelletskaminer från GOTFire AB

Effektiv pelletskamin – Z8 & Z12 - Se mer på vår hemsida

Effektiv pelletskamin – Z8 & Z12

Pelletskamin i stål med hög effektivitet, konstruerad för pelletseldning. Kaminen har en modern design med ett stort frontglas som bidrar till en ökad stämning i rummet. Multifunktionell fjärrkontroll med stor LCD-skärm och möjlighet till veckoprogrammering, vilket ger optimal boendekomfort. Kaminerna finns i gråsvart och i vitt enligt bilden.

Kompakt pelletskamin – ZS12 - Se mer på vår hemsida

Kompakt pelletskamin – ZS12

Kompakt pelletskamin med modern och slimmad design, för denna kamin finns det alltid plats. Kaminen är konstruerad för pelletseldning. Multifunktionell fjärrkontroll med stor LCD-skärm och möjlighet till veckoprogrammering, vilket ger optimal boendekomfort. Kaminerna finns i gråsvart och i vitt enligt bilden.

Modulskorsten Therminox - Se mer på vår hemsida

Modulskorsten Therminox

Vi använder oss av skorstenssystemet Therminox från franska Cheminées Poujoulat som tillhör några av de bästa på marknaden. Skorstenen är tillverkad i isolerat, rostfritt material med dubbla väggar och är anpassningsbara till de flesta byggnader och eldningssystem.

Pelletskamin Z12R - Se mer på vår hemsida

Pelletskamin Z12R

Den runda pelletskaminen. Effektiv pelletskamin som lämpar sig bra för sommarstugan eller som en extra värmekälla i bostäder med värmepump eller direktverkande el.

Vattenmantlad pelletskamin – ZV14-30 - Se mer på vår hemsida

Vattenmantlad pelletskamin – ZV14-30

Vattenmantlad pelletskamin i stål med hög effektivitet, konstruerad för pelletseldning. Kaminen har en modern design med ett stort frontglas som bidrar till en ökad stämning i rummet. Multifunktionell fjärrkontroll med stor LCD-skärm och möjlighet till veckoprogrammering, vilket ger optimal boendekomfort. Kaminerna finns i gråsvart och i vitt enligt bilden.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår