AlltomBostad
 
GOTFire AB

Visa alla produkter från: GOTFire AB

Övrig värmeutrustning från GOTFire AB

GOTFire - Värmecentral - Se mer på vår hemsida

GOTFire - Värmecentral

GOTFire tillverkar nu även kompletta värmecentraler. Effektstorleken är valbar mellan 25-100kW och flisförrådsvolymen är 12 kbm. Värmecentralen levereras fullständigt monterad, bara att ansluta el, vatten och kulvertledning. Kontakta oss på GOTFire för mer information.

GOTFire Ackumulatortankar - Se mer på vår hemsida

GOTFire Ackumulatortankar

En ackumulatortank lagrar värmen du skapar i en varmvattenbuffert, ungefär som ett batteri, som du sedan kan ta nytta av när du behöver det. Detta ger en jämn värme till din fastighet samt rikligt med varmvatten vid behov. Vi har många olika storlekar på tankarna för att kunna anpassa oss efter ditt behov, och det finns en tumregel som säger: 10-12 liter ackumulatortank per uppvärmd kvadratmeter. Detta innebär att ett hus på 150kvm bör ha en tankvolym på 1500-1800 liter.

GOTFire AshAway - Se mer på vår hemsida

GOTFire AshAway

Som ett tillbehör till våra flisbrännare finns även AshAway som rengör brännaren med jämna mellanrum med tryckluft för att säkerställa korrekt och effektiv drift även vid användning av sämre kvalitet på flis. Detta gör att det går att elda med så kallat grot, eller skogsavfall, även om vi rekommenderar att använda flis som följer standarden GF60.

GOTFire Askutmatning - Se mer på vår hemsida

GOTFire Askutmatning

Du som tröttnat på att askan flyger runt i pannrummet har fått en lösning. Den automatiska uraskningen gör att du inte behöver tömma pannan från aska lika ofta. Du rengör pannan och tuber vid behov och låter askan falla till botten där den forslas in till tunnan via en matningsskruv. Tack vare att skruven sitter i botten på asktunnan så packas askan ordentligt vilket gör att asktunnan inte behöver tömmas så ofta, uppskattningsvis behöver asktunnan tömmas efter ca 30 000 kWh vid användning av flis enligt standard GF60.

GOTFire Flisförråd - Se mer på vår hemsida

GOTFire Flisförråd

GOTFire Flisförråd finns i tre storlekar: 4.5 kbm, 9 kbm och 13 kbm för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Förråden går att montera utomhus likväl som inomhus i en källare. De öppnas enkelt med en vevkonstruktion eller hydraulik och fylls på med hjälp av en traktorlastare. Våra förråd är utrustade med hydrauliska deltaskrapor och våra egna slitstarka skruvtransportörer med lång livslängd som ger en driftsäker funktion och omsättning av i princip hela volymen flis.

GOTFire NON-Stuck - Se mer på vår hemsida

GOTFire NON-Stuck

Styrsystemet NON-Stuck är hjärnan till våra produkter och kommer med en mängd smarta funktioner. Med en lättöverskådlig displayenhet (SMU) är det enkelt att hålla koll på din anläggning. Styrenheten tar hand om allt från elektronisk start av brännaren till övervakningsfunktioner. Skulle det vara något som blockerar flismatningen aktiveras en NON-Stuck funktion som backar skruven och gör att stoppet släpper.

Kulvertsystem - Se mer på vår hemsida

Kulvertsystem

Med ett flexibelt kulvertsystem och ett brett sortiment från Maxitherm levererar vi även kulvertar. De levereras i skarvfria längder och passar utmärkt för temperaturer upp till 95°C och ett arbetstryck upp till 10 bar.

Thermomatic - Se mer på vår hemsida

Thermomatic

Med Thermomatic transporterar du bara fram den temperatur som behövs till ditt uppvärmningssystem, för att uppnå önskad inomhustemperatur. Det gör att du sparar den lagrade värmen i din värmekälla så länge som möjligt och du minskar antalet uppvärmningsfaser, vilket medför en längre livslängd på ditt värmesystem. Med en automatiskt reglerad inomhustemperatur använder du den lagrade energin i ditt värmesystem längre. Detta skapar omtimala förutsättningar för miljövänlig uppvärmning av ditt hus.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår