Polarpumpen AB

Visa alla produkter från: Polarpumpen AB

Luftvärme & Inneklimat från Polarpumpen AB

Ac och luftkonditionering hemma - Se mer på vår hemsida

Ac och luftkonditionering hemma

Njut med härlig kyla under varma sommardagar. Hos oss hittar du billiga men samtidigt energieffektiva luftkonditioneringslösningar. Gör som så många andra – unna dig härlig svalka i sommar!

Du och din familj sover bättre, om det är svalt i sovrummen. Med bättre sömn är det lättare att hålla humöret uppe under dagarna, och ni får gott om energi till att hitta på roliga saker tillsammans, och verkligen njuta av den fantastiska årstid sommaren är. Låt hemmet bli en fristad, där ni kan vila ut under varma dagar och sova gott under svettiga nätter.

Avfuktare - skydda ditt hus mot fukt - Se mer på vår hemsida

Avfuktare - skydda ditt hus mot fukt

Vi kan hjälpa dig att få kontroll på fuktsituationen i ditt hus. Genom att hålla ditt hus säkert från fuktskador, skyddar du både ditt hus och din familjs hälsa.

Det svenska klimatet innebär stora påfrestningar för ditt hus. Både temperatur och luftfuktighet uppvisar stora variationer. Fukt på vind och i krypgrund är mycket vanligt, samtidigt som dessa problem vanligen inte omfattas av vanliga försäkringar.

Frånluftsvärmepumpar - Se mer på vår hemsida

Frånluftsvärmepumpar

Spara energi genom återvinning med en effektiv frånluftsvärmepump – ett gott val för både miljö och plånbok.

Med en frånluftsvärmepump byts din inomhusluft ut, men värmen stannar kvar i hemmet. På så vis använder du samma värme om och om igen, vilket naturligtvis ger en stor besparing. Återvinning av energi gör naturligtvis att frånluftsvärmepumpen också är bra för miljön.

Luft-luft värmepumpar - Se mer på vår hemsida

Luft-luft värmepumpar

Billig uppvärmning, svalkande luftkonditionering och hälsosam inomhusluft - en luft-luftvärmepump erbjuder dig en lång rad med användbara funktioner, som ökar bekvämligheten i hemmet.

Luft-luftvärmepumpen är det perfekta komplementet för dig med direktverkande el, som vill bidra till en bättre miljö och dessutom spara pengar. Luft-luftvärmepumpen utnyttjar förnyelsebar energi och kan minska dina uppvärmningskostnader med över 50 %. Dagens luft-luftvärmepumpar är mycket effektiva och kan ge mycket värme, även när det är riktigt kallt ute. De är också väl anpassade till vårt nordiska klimat och tål både fukt och kyla.

Luft-vatten värmepumpar - Se mer på vår hemsida

Luft-vatten värmepumpar

En luft-vattenvärmepump erbjuder dig miljövänlig och energieffektiv uppvärmning direkt från utomhusluften. Luft-vattenvärmepumpen passar dig med ett vattenburet uppvärmningssystem, som vill ha lättskött uppvärmning med låga omkostnader.

Luft-vattenvärmepumparnas besparingsmöjligheter är idag mycket stora. Samtidigt är investeringskostnaden förhållandevis låg. Detta innebär att du får en kort återbetalningstid på din investering. Oavsett om du är mer intresserad av att spara pengar, eller bidra till en bättre miljö, är luft-vattenvärmepumpen ett naturligt val.

Luftkonditionering till husvagn och husbil - Se mer på vår hemsida

Luftkonditionering till husvagn och husbil

I vårt sortiment hittar du också luftkonditionering för husvagn, husbil och båt från marknadsledande Dometic. Kyl ned ditt portabla hem med luftkonditionering under sommaren, för ökad bekvämlighet under semestern. Dometics luftkonditioneringsapparater, ger även värme, vilket ger dig en möjlighet att förlänga säsongen i din husvagn eller husbil. Dometics luftkonditionering kan kopplas in på campingplatser i hela Europa.

Hitta din luftkonditionering hos oss på Polarpumpen, till marknadens bästa priser!

Mitsubishi värmepumpar - Se mer på vår hemsida

Mitsubishi värmepumpar

Spara pengar med en luftvärmepump från kvalitetssäkra Mitsubishi. Japanska Mitsubishi är kända för sin höga kvalitet och sina uppfinningsrika tekniska lösningar. Våra kunder brukar alltid vara mycket nöjda med Mitsubishi – bli det du också!

Mitsubishis luftvärmepumpar toppar resultaten i Energimyndighetens tester av luftvärmepumpar, vilket visar att de avancerade tekniska lösningarna ger utdelning. Luftvärmepumparna erbjuder dig en hög effekt, och med sin utmärkta kvalitet, gör de det dessutom länge.

Panasonic värmepumpar - Se mer på vår hemsida

Panasonic värmepumpar

Hitta din luftvärmepump från populära Panasonic i vår webbshop på Polarpumpen. Panasonic är Sveriges vanligaste luftvärmepump. Genom att satsa på en Panasonic luftvärmepump, kan du känna dig trygg med att du satsar på ett säkert kort.

Panasonic har många olika modeller som passar olika typer av bostäder. I vårt sortiment har vi allt från små enkla Panasonic luftvärmepumpar, som passar i det lilla fritidshuset till kraftiga luftvärmepumpar till den större villan. Tack vare Panasonics omfattande sortiment, brukar alla kunna hitta en Panasonic luftvärmepump som passar perfekt.

Värme & VVS - produkter & installation - Se mer på vår hemsida

Värme & VVS - produkter & installation

Behöver du hjälp med VVS? Hos oss på Polarpumpen hittar du produkter inom VVS inklusive installation till rätt pris. Gör det enkelt för dig med en helhetslösning. Varmt vatten är en förutsättning i våra hem. Vi använder det varma vattnet för att hålla oss själva och huset rena. Här hittar du praktiska lösningar för varmt vatten.

Ventilation - Se mer på vår hemsida

Ventilation

Med rätt ventilation mår huset bra och du kan undvika fuktskador, såsom mögel och röta. Med tillräcklig ventilation kan dessutom både du och din familj undvika allergier och andra hälsoproblem, som huvudvärk. Få en friskare familj och ett friskare hem med god ventilation.

Vid renoveringar och byte av värmekälla, kan du få problem med ventilationen. När förutsättningarna förändras i huset, kan ventilationen ändras. Renoveringar har vanligen målet att öka isoleringen eller förbättra uppvärmningen, aspekter som ofta i stor utsträckning påverkar ventilationen. Ofta är denna påverkan negativ.