AlltomBostad
 
Polarpumpen AB

Visa alla produkter från: Polarpumpen AB

Övrig värmeutrustning från Polarpumpen AB

El-element - Se mer på vår hemsida

El-element

Inom hus och bygg samlar vi produkter och tjänster för ditt hus. Vi jobbar ständigt på att bredda vårt sortiment, våra produktområden och så tar vi fram nya installationer och tjänster, som vi försöker erbjuda i så stora delar av Sverige som möjligt. Allt för att kunna erbjuda dig praktiska helhetslösningar för ditt hem.

Varmvattenberedare - Se mer på vår hemsida

Varmvattenberedare

Köp din varmvattenberedare hos oss på Polarpumpen. Du hittar varmvattenberedare med hög kvalitet i vår e-butik. Självklart gäller våra vanliga förmånligt låga priser.

Eftersom vi säljer olika typer av värmepumpar, är det naturligt att vi även erbjuder dig varmvattenberedare i vårt sortiment. Våra varmvattenberedare passar till de flesta värmepumparna, men även en rad andra värmekällor. De är dessutom kompatibla med de flesta stora märkena på marknaden, såsom Bosch, LG, Panasonic, Mitsubishi, Nibe, Thermia och IVT. Behöver du byta varmvattenberedare, kan du hitta den hos oss.

Vvs - produkter och installation - Se mer på vår hemsida

Vvs - produkter och installation

Behöver du hjälp med VVS? Hos oss på Polarpumpen hittar du produkter inom VVS inklusive installation till rätt pris. Gör det enkelt för dig med en helhetslösning. Varmt vatten är en förutsättning i våra hem. Vi använder det varma vattnet för att hålla oss själva och huset rena. Här hittar du praktiska lösningar för varmt vatten.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår