Polarpumpen AB

Visa alla produkter från: Polarpumpen AB

Värmepumpar från Polarpumpen AB

Bergvärme - Se mer på vår hemsida

Bergvärme

Bergvärme har en mycket hög årsvärmefaktor. Av de olika värmepumparna ger vanligtvis en bergvärmepump den bästa årsvärmefaktorn och därmed även den bästa procentuella besparingen.

Ett bergvärmesystem kräver knappt underhåll och har väldigt låga driftskostnader. När du väl ha investerat i bergvärme är det bara att spara pengar.

Frånluftsvärmepumpar - Se mer på vår hemsida

Frånluftsvärmepumpar

Spara energi genom återvinning med en effektiv frånluftsvärmepump – ett gott val för både miljö och plånbok.

Med en frånluftsvärmepump byts din inomhusluft ut, men värmen stannar kvar i hemmet. På så vis använder du samma värme om och om igen, vilket naturligtvis ger en stor besparing. Återvinning av energi gör naturligtvis att frånluftsvärmepumpen också är bra för miljön.

Luft-luft värmepumpar - Se mer på vår hemsida

Luft-luft värmepumpar

Billig uppvärmning, svalkande luftkonditionering och hälsosam inomhusluft - en luft-luftvärmepump erbjuder dig en lång rad med användbara funktioner, som ökar bekvämligheten i hemmet.

Luft-luftvärmepumpen är det perfekta komplementet för dig med direktverkande el, som vill bidra till en bättre miljö och dessutom spara pengar. Luft-luftvärmepumpen utnyttjar förnyelsebar energi och kan minska dina uppvärmningskostnader med över 50 %. Dagens luft-luftvärmepumpar är mycket effektiva och kan ge mycket värme, även när det är riktigt kallt ute. De är också väl anpassade till vårt nordiska klimat och tål både fukt och kyla.

Luft-vatten värmepumpar - Se mer på vår hemsida

Luft-vatten värmepumpar

En luft-vattenvärmepump erbjuder dig miljövänlig och energieffektiv uppvärmning direkt från utomhusluften. Luft-vattenvärmepumpen passar dig med ett vattenburet uppvärmningssystem, som vill ha lättskött uppvärmning med låga omkostnader.

Luft-vattenvärmepumparnas besparingsmöjligheter är idag mycket stora. Samtidigt är investeringskostnaden förhållandevis låg. Detta innebär att du får en kort återbetalningstid på din investering. Oavsett om du är mer intresserad av att spara pengar, eller bidra till en bättre miljö, är luft-vattenvärmepumpen ett naturligt val.

Mitsubishi värmepumpar - Se mer på vår hemsida

Mitsubishi värmepumpar

Spara pengar med en luftvärmepump från kvalitetssäkra Mitsubishi. Japanska Mitsubishi är kända för sin höga kvalitet och sina uppfinningsrika tekniska lösningar. Våra kunder brukar alltid vara mycket nöjda med Mitsubishi – bli det du också!

Mitsubishis luftvärmepumpar toppar resultaten i Energimyndighetens tester av luftvärmepumpar, vilket visar att de avancerade tekniska lösningarna ger utdelning. Luftvärmepumparna erbjuder dig en hög effekt, och med sin utmärkta kvalitet, gör de det dessutom länge.

Panasonic värmepumpar - Se mer på vår hemsida

Panasonic värmepumpar

Hitta din luftvärmepump från populära Panasonic i vår webbshop på Polarpumpen. Panasonic är Sveriges vanligaste luftvärmepump. Genom att satsa på en Panasonic luftvärmepump, kan du känna dig trygg med att du satsar på ett säkert kort.

Panasonic har många olika modeller som passar olika typer av bostäder. I vårt sortiment har vi allt från små enkla Panasonic luftvärmepumpar, som passar i det lilla fritidshuset till kraftiga luftvärmepumpar till den större villan. Tack vare Panasonics omfattande sortiment, brukar alla kunna hitta en Panasonic luftvärmepump som passar perfekt.

Poolvärmepumpar - Se mer på vår hemsida

Poolvärmepumpar

Nu kan du få dyka ned i en härligt varm pool. Med värme i poolen kan du bada länge och i nästan alla väder. Du förlänger poolsäsongen och ökar användningen av poolen, med en energisnål poolvärmepump. Hitta din poolvärmepump hos oss på Polarpumpen!

Poolvärmepump är det populäraste sättet att värma pooler. En överväldigande majoritet av de svenskar som har pool, har förstått pålitligheten och energieffektiviteten hos poolvärmen. Med en poolvärmepump, får du härlig värme i poolen, men till en förvånansvärt låg omkostnad. Eftersom poolvärmepumpen är energisnål, utgör den dessutom ett mycket bra val för miljön.

Värme & VVS - produkter & installation - Se mer på vår hemsida

Värme & VVS - produkter & installation

Behöver du hjälp med VVS? Hos oss på Polarpumpen hittar du produkter inom VVS inklusive installation till rätt pris. Gör det enkelt för dig med en helhetslösning. Varmt vatten är en förutsättning i våra hem. Vi använder det varma vattnet för att hålla oss själva och huset rena. Här hittar du praktiska lösningar för varmt vatten.