Polarpumpen AB

Visa alla produkter från: Polarpumpen AB

Spabad & Pooler från Polarpumpen AB

Pooler - Se mer på vår hemsida

Pooler

Pooler för din trädgård
Vem drömmer inte om att ha en egen pool? Tänk att få njuta av ett perfekt tempererat bad, när helst andan faller på. I vårt sortiment av pooler, hittar du lätt en pool som passar i just din trädgård.

Bad för hela familjen
En pool står särskilt högt på barnfamiljens önskelista. Poolen är ett härligt tidsfördriv för hela familjen. Poolen är perfekt för dig som vill att barnen ska vara ute och röra på sig och visst är det även härligt för föräldrarna att ibland ta sig ett dopp.

Poolrobot & pooldammsugare - Se mer på vår hemsida

Poolrobot & pooldammsugare

Varför en pooldammsugare?
En pool kan vara tidskrävande att göra helt ren från smuts och damm. Med en automatisk pooldammsugare slipper du lägga onödig tid och energi på rengöring och kan lägga mer tid på det som du tycker är roligt. Kanske har du redan en automatisk dammsugare till hemmet eller robotgräsklippare till trädgården, varför inte automatisera din poolrengöring också?

Pooltak & pooltäckning - Se mer på vår hemsida

Pooltak & pooltäckning

Skydda din pool med pooltak eller pooltäckning
Någon form av pooltak eller pooltäckning är ett nödvändigt pooltillbehör och har många fördelar. Du sparar tid på rengöring genom att skydda poolen från löv, smuts och regnvatten. När regnvatten faller i poolen kan pH-värdet försuras och du behöver kanske tillsätta mycket kemikalier för rengöring, med ett pooltak slipper du det och kan lägga din tid på roligare saker. Du slipper dessutom oroa dig för att barnen eller djuren ska trilla i vattnet när du inte har koll, och du kan låsa dörrarna ifall du inte är hemma och vill undvika oönskade besök.

Spabad - Se mer på vår hemsida

Spabad

Spabad - Bada utomhus året runt
Våra spabad är utrustade med bra isolering för att kunna stå utomhus året runt. För visst är det skönt att förgylla kalla och ruskiga vinterdagar genom att krypa ned i ett varmt bubblande bad? Eller efter en stressig dag på jobbet, där ett utespa är en perfekt lösning för både kropp och själ med många hälsosamma fördelar. På sommaren kan du istället använda ditt spabad som ett svalkande bubbelbad, eller låta vattnet värmas av solens strålar.

Uteduschar - Se mer på vår hemsida

Uteduschar

Praktiskt med utomhusdusch
En utomhusdusch är både praktiskt och härligt, och kommer ofta väl till användning. Uteduschen är praktisk om du har ett spabad eller en pool och vill skölja av dig innan du doppar dig. Det är också praktiskt när du kommer upp ur stranden och vill skölja av dig sand, eller varför inte efter en svettig löprunda? Användningsområdena är många och det är en speciell, härlig känsla att kunna ta en dusch utomhus.

Utedusch i trädgården
Förvandla en hörna i trädgården eller vid poolen till en utedusch. Fundera över var du vill placera utomhusduschen och förbered en stabil grund, exempel på bra underlag är trall, sten eller betong. Utgå från var uteduschen passar bäst, kanske är det närheten till poolen som är viktigast, eller till huset? En soluppvärmd dusch placeras bäst i mycket solljus för att få ut mer varmvatten.