AlltomBostad
 
Vattensäkert Kök Tollco AB

Visa alla produkter från: Vattensäkert Kök Tollco AB

Diskmaskiner från Vattensäkert Kök Tollco AB

Diskmaskinsunderlägg AquaTeam - Se mer på vår hemsida

Diskmaskinsunderlägg AquaTeam

Diskmaskinsunderlägg AquaTeam- Placeras under diskmaskinen. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram för att bli synligt. Finns i 3 olika standard storlekar.

Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.

Diskmaskinsunderlägg FoolProof - Se mer på vår hemsida

Diskmaskinsunderlägg FoolProof

Diskmaskinsunderlägg FoolProof- Placeras under diskmaskinen. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram för att bli synligt. Finns i 2 olika standard storlekar. Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.

Golvskydd - Se mer på vår hemsida

Golvskydd

Golvskydd- Placeras direkt på golvet under köksinredningen innan nytt kök monteras. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram genom utloppet vid sockeln för att bli synligt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder.

Dessa går även att skarva för större mått samt för att lägga in i hörnskåp.

Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.

Golvskydd G-serien - Se mer på vår hemsida

Golvskydd G-serien

G-serien, golvskydd

G-seriens golvskydd används under skåpstommar i köket. Det är ett slutet tråg med uppvikta sidor så det samlar upp vatten om det uppstår en läcka. Om man monterar den här typen av läckageskydd är det viktigt att man kompletterar med ett vattenavstängande larm, en så kallad läckagebrytare. Eller, om du bygger nytt, då kompletterar du med vårt översvämningsskydd, AquaDrain och ett vanligt vattenlarm.

Koppla ihop med GD- och D-serien

G-serien är perfekt att koppla ihop med ett diskmaskinsunderlägg eller ett underlägg ur GD-serien. Du gör det enkelt med ett AquaClip. Om du väljer att länka samman golvskyddet med ett annat läckageskydd behöver du bara komplettera med ett enkelt vattenlarm.

Golvskydd GD-serien - Se mer på vår hemsida

Golvskydd GD-serien

Golvskydd GD-serien

GD-serien, Golvskydd/Diskmaskinsunderlägg. Placeras direkt på golvet under köksinredningen innan köket monteras. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram genom utloppet vid sockeln för att bli synligt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder. De större storlekarna GD140+ och uppåt är perfekta att använda under diskbänksskåp och diskmaskin, den täcker hela golvytan. Dessa går även att skarva för större mått samt för att lägga in i hörnskåp. Monteringsanvisningen är enkel att följa och godkänd av Säker Vatten.

Koppla ihop med G-serien

G-serien är perfekt att koppla ihop med ett underlägg ur GD-serien. Du gör det enkelt med ett AquaClip. Om du väljer att länka sammanGD-skyddet med G-serien behöver du bara komplettera med ett enkelt vattenlarm som piper om det uppstår en läcka.

Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen. Säljs i välsorterade byggvaruhus samt hos VVS grossister. Tillverkas i Sverige.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår