Vattensäkert Kök Tollco AB

Visa alla produkter från: Vattensäkert Kök Tollco AB

Kyl / Frys från Vattensäkert Kök Tollco AB

Bänkskåpsinsatser - Se mer på vår hemsida

Bänkskåpsinsatser

Bänkskåpsinsats- (Diskbänksinsats) Insatsen placeras direkt på botten av skåpet när du ska renovera kök eller när du bygger nytt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder i både nya och befintliga skåp. Denna ger en tät och slät skåpbotten som är lätt att hålla ren. Om den används i skåp med vattenledningar och rörgenomföringar skapar du ett tätt ytskikt med komplettering av tätningssats och Diaflex/slanggenomföring.

Diskmaskinsunderlägg - Se mer på vår hemsida

Diskmaskinsunderlägg

Diskmaskinen är en av de vanligaste orsakerna till vattenskada i kök. Vi har diskmaskinsunderlägg i våra varumärken Pro & Standard. Precis som de skydd som finns för kyl och frys är diskmaskinsunderläggen gjorda för att samla upp och leda fram vatten så det snabbt blir synligt. Finns för liten diskmaskin, 45 cm och normal 60 cm.

Dubbelhäftande tätningsband - Se mer på vår hemsida

Dubbelhäftande tätningsband

30 meter dubbelhäftande svart tätningsband, fäster på alla torra rena ytor.

Formbart, elastiskt och dubbelhäftande tätningsband. Vattentät, med stor vidhäftningsförmåga. Krymper eller torkar ej. Många användningsområden fäster på alla torra rena ytor.
Denna produkt ingår i Vattensäkert kök. Säljs i välsorterade byggvaruhus, vitvarukedjor samt hos VVS grossister.

Enkelhäftande tätningsband - Se mer på vår hemsida

Enkelhäftande tätningsband

30 meter enkelhäftande vitt tätningsband med skyddsfilm, fäster på alla torra rena ytor.

Formbart, elastiskt och enkelhäftande tätningsband. Vattentät, med stor vidhäftningsförmåga. Krymper eller torkar ej. Många användningsområden fäster på alla torra rena ytor. Enkelhäftande tätningsband ingår i Vattensäkert kök. Säljs i välsorterade byggvaruhus, vitvarukedjor samt hos VVS grossister.

Vit enkelhäftande tätning, används runt rör etc.

Golvskydd - Se mer på vår hemsida

Golvskydd

Golvskydd- Placeras direkt på golvet under köksinredningen innan nytt kök monteras. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram genom utloppet vid sockeln för att bli synligt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder.

Dessa går även att skarva för större mått samt för att lägga in i hörnskåp.

Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.

Golvskydd - Diskbänkskåp - Se mer på vår hemsida

Golvskydd - Diskbänkskåp

Detta golvskydd är anpassat för att läggas under diskbänksskåp, finns i olika bredder och kopplas ihop med Golvskydd för Disk och Tvättmaskin.

Golvskydd diskbänkskåp används under skåpstommar i köket. Det är ett slutet tråg med uppvikta sidor så det samlar upp vatten om det uppstår en läcka. När man monterar den här typen av läckageskydd är det viktigt att man kompletterar med ett vattenavstängande larm, en så kallad läckagebrytare. Eller, om du bygger nytt, då kompletterar du med vårt översvämningsskydd kök med backventil, AquaDrain och ett vanligt vattenlarm.

Golvskydd - Diskmaskin och Tvättmaskin - Se mer på vår hemsida

Golvskydd - Diskmaskin och Tvättmaskin

Detta golvskydd är anpassat för att läggas under din diskmaskin eller tvättmaskin, finns i olika bredder och kopplas ihop med Golvskydd för Bänkskåp.

Golvskydd Diskmaskin och Tvättmaskin placeras direkt på golvet under köksinredningen innan köket monteras. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram genom utloppet vid sockeln för att bli synligt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder. Dessa går även att skarva ihop med vår Sargklämma AquaClip. Monteringsanvisningen är enkel att följa och godkänd av Säker Vatten.

Pro kyl och frys underlägg – K-serien - Se mer på vår hemsida

Pro kyl och frys underlägg – K-serien

Pro kyl och frys samlar upp och leder fram kondens och läckagevatten. Den dolda golvytan under kylen och frysen kan då skyddas från vattenskada.

Standard kyl och frys – K-serien - Se mer på vår hemsida

Standard kyl och frys – K-serien

Standard kyl och frys, läckageskydd. Den dolda golvytan under vitvarorna skyddas från kondens och läckage. Eventuellt vattenläckage leds fram för att bli synligt förutsatt att skyddet är av rätt modell för vitvaran samt korrekt monterat.

Standards kyl och frys -serie finns i flera olika standardstorlekar. Det finns även för extra breda kylar (K75) och side-by-side skåp (K90) samt extra djupa kylskåp och frysskåp. Det är viktigt att välja det underlägg som är avsett för just den vitvara du har.

Tätbandsset - Se mer på vår hemsida

Tätbandsset

Formbara, elastiska tätningar. Vattentäta, med stor vidhäftningsförmåga. Krymper eller torkar ej. Många användningsområden fäster på alla torra rena ytor.

Med denna produkt tätar du enkelt rörgenomföringar i ditt diskbänkskåp för att få skåpet tätt mellan diskbänksinsatsen och rören, samma sak gäller för golvskydden i vårt Våtzons utbud. Denna produkt ingår i Vattensäkert kök. Säljs i välsorterade byggvaruhus, vitvarukedjor samt hos VVS grossister.

Tätningsset med stosar - Se mer på vår hemsida

Tätningsset med stosar

Ett komplett set med tätning, täckstosar och genomföring för diskmaskinsslangar.

Innehåller 10 stosar i ny design och 6 olika storlekar som passar de flesta vatten- och avloppsrör. Satsen innehåller även Diaflex slanggenomföring och tätningsmedel.

Passar till rör med dia 10-13, 14-18, 20-25, 25-30, 45-55, 70-80 mm

Tollco Vattenlarm 230 volt - Se mer på vår hemsida

Tollco Vattenlarm 230 volt

Med vattenlarmet DropStop 700 slipper du tråkiga överraskningar i form av läckage och vattenskador. Lägg de smarta vattensensorerna i alla utrymmen som är fuktiga – exempelvis under diskmaskin, i diskbänksskåpet, kyl, frys, akvarium, golvvärmecentralen eller kulvertar, rörschakt och slitsar.

När vattenlarmet väl detekterar vatten larmar enheten med en tydlig larmsignal. Läckan kan på så sätt snabbt identifieras och åtgärdas direkt. Vattensensorerna blir aldrig förbrukade, utan kan bara torkas av och återanvändas på samma sätt.

Vattenlarmet drivs av 230vac och monteras i ett vanligt 230vac-vägguttag. Uttaget kan fortfarande användas för exempelvis diskmaskin.

Tollco Vattenlarm 9 volt - Se mer på vår hemsida

Tollco Vattenlarm 9 volt

Tollco Vattenlarm 9 volt med extern sensor monteras i dolda utrymmen och köksskåp där det finns risk för läckage. Varnar med signal, så du hinner upptäcka läckage innan skada är skedd.

Vattenfelsbrytare - Se mer på vår hemsida

Vattenfelsbrytare

Tollco erbjuder avancerade vattenfelsbrytare för villor och läckagebrytare som är anpassade för lägenheter, trycksatt vattenutrustning och offentliga lokaler.

Ofta uppstår vattenskador i dolda utrymmen som inte syns på ytan med blotta ögat. I ett sådant läge underlättar det om utrustning som i ett tidigt skede identifierar läckan och stoppar den.