AlltomBostad
 
Vattensäkert Kök Tollco AB

Visa alla produkter från: Vattensäkert Kök Tollco AB

Kyl / Frys från Vattensäkert Kök Tollco AB

Bänkskåpsinsatser - Se mer på vår hemsida

Bänkskåpsinsatser

Bänkskåpsinsats- (Diskbänksinsats) Insatsen placeras direkt på botten av skåpet när du ska renovera kök eller när du bygger nytt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder i både nya och befintliga skåp. Denna ger en tät och slät skåpbotten som är lätt att hålla ren. Om den används i skåp med vattenledningar och rörgenomföringar skapar du ett tätt ytskikt med komplettering av tätningssats och Diaflex/slanggenomföring.

Diskmaskinsunderlägg AquaTeam - Se mer på vår hemsida

Diskmaskinsunderlägg AquaTeam

Diskmaskinsunderlägg AquaTeam- Placeras under diskmaskinen. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram för att bli synligt. Finns i 3 olika standard storlekar.

Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.

Diskmaskinsunderlägg FoolProof - Se mer på vår hemsida

Diskmaskinsunderlägg FoolProof

Diskmaskinsunderlägg FoolProof- Placeras under diskmaskinen. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram för att bli synligt. Finns i 2 olika standard storlekar. Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.

Golvskydd - Se mer på vår hemsida

Golvskydd

Golvskydd- Placeras direkt på golvet under köksinredningen innan nytt kök monteras. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram genom utloppet vid sockeln för att bli synligt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder.

Dessa går även att skarva för större mått samt för att lägga in i hörnskåp.

Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.

Golvskydd G-serien - Se mer på vår hemsida

Golvskydd G-serien

G-serien, golvskydd

G-seriens golvskydd används under skåpstommar i köket. Det är ett slutet tråg med uppvikta sidor så det samlar upp vatten om det uppstår en läcka. Om man monterar den här typen av läckageskydd är det viktigt att man kompletterar med ett vattenavstängande larm, en så kallad läckagebrytare. Eller, om du bygger nytt, då kompletterar du med vårt översvämningsskydd, AquaDrain och ett vanligt vattenlarm.

Koppla ihop med GD- och D-serien

G-serien är perfekt att koppla ihop med ett diskmaskinsunderlägg eller ett underlägg ur GD-serien. Du gör det enkelt med ett AquaClip. Om du väljer att länka samman golvskyddet med ett annat läckageskydd behöver du bara komplettera med ett enkelt vattenlarm.

Golvskydd GD-serien - Se mer på vår hemsida

Golvskydd GD-serien

Golvskydd GD-serien

GD-serien, Golvskydd/Diskmaskinsunderlägg. Placeras direkt på golvet under köksinredningen innan köket monteras. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram genom utloppet vid sockeln för att bli synligt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder. De större storlekarna GD140+ och uppåt är perfekta att använda under diskbänksskåp och diskmaskin, den täcker hela golvytan. Dessa går även att skarva för större mått samt för att lägga in i hörnskåp. Monteringsanvisningen är enkel att följa och godkänd av Säker Vatten.

Koppla ihop med G-serien

G-serien är perfekt att koppla ihop med ett underlägg ur GD-serien. Du gör det enkelt med ett AquaClip. Om du väljer att länka sammanGD-skyddet med G-serien behöver du bara komplettera med ett enkelt vattenlarm som piper om det uppstår en läcka.

Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen. Säljs i välsorterade byggvaruhus samt hos VVS grossister. Tillverkas i Sverige.

HQB2 Tätningsband svart dubbelhäftande - Se mer på vår hemsida

HQB2 Tätningsband svart dubbelhäftande

Formbar, elastisk tätning, denna är dubbelhäftande. Vattentät, med stor vidhäftningsförmåga. Krymper eller torkar ej. Många användningsområden fäster på alla torra rena ytor.

HQB5 Tätningsband vit enkelhäftande - Se mer på vår hemsida

HQB5 Tätningsband vit enkelhäftande

Formbar, elastisk tätning. Vattentät, med stor vidhäftningsförmåga. Krymper eller torkar ej. Många användningsområden fäster på alla torra rena ytor.

Kyl/Frys underlägg FoolProof - Se mer på vår hemsida

Kyl/Frys underlägg FoolProof

Kyl/frys underlägg FoolProof- Placeras under kyl och frys. Den dolda golvytan skyddas. Undvik vattenskada. Eventuellt vattenläckage leds fram för att bli synligt.

Underlägget är gjort i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.

Säljs i välsorterade byggvaruhus, vitvarukedjor samt hos VVS grossister.

Kyl/Frysunderlägg AquaTeam - Se mer på vår hemsida

Kyl/Frysunderlägg AquaTeam

Kyl/frys underlägg FoolProof- Placeras under kyl och frys. Den dolda golvytan skyddas. Undvik vattenskada. Eventuellt vattenläckage leds fram för att bli synligt.

Underlägget är gjort i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.

Säljs i välsorterade byggvaruhus, vitvarukedjor samt hos VVS grossister.

Tätningssats nr3 - Se mer på vår hemsida

Tätningssats nr3

Formbara, elastiska tätningar. Vattentäta, med stor vidhäftningsförmåga. Krymper eller torkar ej. Många användningsområden fäster på alla torra rena ytor.

Tätningsset med stosar - Se mer på vår hemsida

Tätningsset med stosar

Innehåller 10 stosar i ny design och 6 olika storlekar som passar de flesta vatten- och avloppsrör. Satsen innehåller även Diaflex slanggenomföring och tätningsmedel.

Passar till rör med dia 10-13, 14-18, 20-25, 25-30, 45-55, 70-80mm

Vattenfelsbrytare/WaterBlock - Se mer på vår hemsida

Vattenfelsbrytare/WaterBlock

Vattensäkring/Vattenfelsbrytare stänger av vattenflödet vid förbrukning över inställt värde. Vattensäkringen ska monteras mellan tappstället och anslutningsslangen till den vattenanslutna enheten. Uppstår läckage i slang eller maskin stänger vattensäkringen av tillflödet när den passerade vattenmängden överstiger maskinens normala förbrukning.

Vattenlarm (Vattenfelsbrytare) DropStop 700 - Se mer på vår hemsida

Vattenlarm (Vattenfelsbrytare) DropStop 700

Med vattenlarmet DropStop 700 slipper du tråkiga överraskningar i form av läckage och vattenskador. Lägg de smarta vattensensorerna i alla utrymmen som är fuktiga – exempelvis under diskmaskin, i diskbänksskåpet, kyl, frys, akvarium, golvvärmecentralen eller kulvertar, rörschakt och slitsar.

När vattenlarmet väl detekterar vatten larmar enheten med en tydlig larmsignal. Läckan kan på så sätt snabbt identifieras och åtgärdas direkt. Vattensensorerna blir aldrig förbrukade, utan kan bara torkas av och återanvändas på samma sätt.

Vattenlarmet drivs av 230vac och monteras i ett vanligt 230vac-vägguttag. Uttaget kan fortfarande användas för exempelvis diskmaskin.

Vattenlarm/DropStop600 - Se mer på vår hemsida

Vattenlarm/DropStop600

Detta vattenlarm monteras i dolda utrymmen och köksskåp där det finns risk för läckage. Varnar med signal, så du hinner upptäcka läckage innan skada är skedd.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår