Vattensäkert Kök Tollco AB

Visa alla produkter från: Vattensäkert Kök Tollco AB

Köksinredning från Vattensäkert Kök Tollco AB

Golvskydd - Se mer på vår hemsida

Golvskydd

Golvskydd- Placeras direkt på golvet under köksinredningen innan nytt kök monteras. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram genom utloppet vid sockeln för att bli synligt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder.

Dessa går även att skarva för större mått samt för att lägga in i hörnskåp.

Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.

Golvskydd - Diskbänkskåp - Se mer på vår hemsida

Golvskydd - Diskbänkskåp

Detta golvskydd är anpassat för att läggas under diskbänksskåp, finns i olika bredder och kopplas ihop med Golvskydd för Disk och Tvättmaskin.

Golvskydd diskbänkskåp används under skåpstommar i köket. Det är ett slutet tråg med uppvikta sidor så det samlar upp vatten om det uppstår en läcka. När man monterar den här typen av läckageskydd är det viktigt att man kompletterar med ett vattenavstängande larm, en så kallad läckagebrytare. Eller, om du bygger nytt, då kompletterar du med vårt översvämningsskydd kök med backventil, AquaDrain och ett vanligt vattenlarm.

Golvskydd - Diskmaskin och Tvättmaskin - Se mer på vår hemsida

Golvskydd - Diskmaskin och Tvättmaskin

Detta golvskydd är anpassat för att läggas under din diskmaskin eller tvättmaskin, finns i olika bredder och kopplas ihop med Golvskydd för Bänkskåp.

Golvskydd Diskmaskin och Tvättmaskin placeras direkt på golvet under köksinredningen innan köket monteras. Den dolda golvytan skyddas. Eventuellt vattenläckage leds fram genom utloppet vid sockeln för att bli synligt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder. Dessa går även att skarva ihop med vår Sargklämma AquaClip. Monteringsanvisningen är enkel att följa och godkänd av Säker Vatten.