AlltomBostad
 
Baseco Golv AB

Visa alla produkter från: Baseco Golv AB

Friggebodar & Förråd från Baseco Golv AB

JUTIS FUNKISHUS - Se mer på vår hemsida

JUTIS FUNKISHUS

Jutis är en lättbyggd och modern friggebod på 15 kvm som passar både som gäststuga och lusthus. Stugan har öppningsbart glasparti av härdat isolerglas.

NALO STUGA - Se mer på vår hemsida

NALO STUGA

Nalo är en friggebod på 15 kvm som passar både för tillfällig övernattning och som permanent extrautrymme på gården.

TJAKKE STUGA MED LOFT - Se mer på vår hemsida

TJAKKE STUGA MED LOFT

Tjakke är en originell och flexibel stuga som fått sitt namn efter samiskans ord för ”fjälltopp”. Stugan har en total golvyta på 19,4 kvm, varav 4,4 kvm loft. Du kan välja att placera en mellanvägg i stugan, för att till exempel avgränsa mellan relax och bastu.

ÖRNÄS STUGA - Se mer på vår hemsida

ÖRNÄS STUGA

Örnäs är en friggebod på 15 kvm som passar både för tillfällig övernattning och som permanent extrautrymme på gården.

GALGAT FUNKISBOD - Se mer på vår hemsida

GALGAT FUNKISBOD

Galgat är en funkisbod på 15 kvm i samma stil som boden Råvo, stugan Jutis och bastun Gellas. Dessa fyra går även bra att kombinera på olika sätt.

SVERGO BOD - Se mer på vår hemsida

SVERGO BOD

Boden Svergo är speciellt framtagen för att fungera som förrådsutrymme. Svergo är 15 kvm, levereras obehandlad och det tåliga virket är rejält dimensionerat.

RÅVO FUNKISBOD - Se mer på vår hemsida

RÅVO FUNKISBOD

Råvo är en funkisbod på 15 kvm i samma stil som boden Galgat, stugan Jutis och bastun Gellas. Dessa fyra går även bra att kombinera på olika sätt.

HÄLLNÄS FÖRRÅD - Se mer på vår hemsida

HÄLLNÄS FÖRRÅD

Med sina 8 kvm är Hällnäs är det lite större alternativet av Basecos väggförråd – en förlängning av huset eller garaget för dig som vill ha mer förvaring. Förrådet kan även monteras fristående.

KLIPPEN FÖRRÅD - Se mer på vår hemsida

KLIPPEN FÖRRÅD

Med sina 6 kvm är Klippen det mindre alternativet av Basecos väggförråd – en förlängning av huset eller garaget för dig som vill ha mer förvaring. Klippen kan även monteras fristående.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår