AlltomBostad
 
ELON

Visa alla produkter från: ELON

Belysning från ELON

Bordslampor - Se mer på vår hemsida

Bordslampor

En bordslampa belyser inte bara rummet, den bidrar också till trivsam och mysig stämning. Bordslampor utgör en viktig belysningsarmatur i princip i varje rum i såväl bostäder som företagsmiljöer. Det är emellertid viktigt att den bordslampa du väljer passar in i inredningen och resten av interiören.

Hos ELON kan du hitta ett brett utbud av bordslampor som passar in i olika miljöer. Den rätta bordslampan kan göra att din inredning verkligen sticker ut.

Taklampor badrum - Se mer på vår hemsida

Taklampor badrum

Med hjälp av taklampor kan du skapa precis den sinnesstämning du vill ha i ditt badrum. Välj den stil på taklampa som bäst harmonierar med den övriga badrumsinredningen.

Bra ljus spelar stor roll i ett badrum. Du behöver varm, trivsam belysning för att skapa mysig miljö och en lugnande fristad. ELON har badrumstaklampor i många stilar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår