ELON

Visa alla produkter från: ELON

Tvättstugor från ELON

Torkskåp - Se mer på vår hemsida

Torkskåp

Hitta ditt nya torkskåp hos oss! Ett torkskåp är perfekt för dig som snabbt behöver torka ytterkläder, skor och vantar - utan att behöva tvätta eller rengöra dem innan. Ett torkskåp är även ett bra alternativ till torktumlaren i tvättstugan om du har kläder som inte bör tumlas.

Blöta ytterkläder och grusiga kängor och stövlar är vanliga inslag i en barnfamiljs vardag. Med ett torkskåp blir kläderna snabbt torra och är redo för nästa omgång med lek. Häng in kläderna på kvällen så är de garanterat torra till nästa dags skola eller dagis.

Torktumlare - Se mer på vår hemsida

Torktumlare

Har du inte plats att hängtorka din tvätt kan du med hjälp av en torktumlare lösa det problemet. Använd en torktumlare för att torka din tvätt snabbt och få kläderna helt torra.

Vi har både energisnåla värmepumpstumlare och praktiska kondenstumlare. Flera av våra torktumlare är utrustade med funktioner som fuktavkänning, sensorer och skontrumma. Vi hjälper dig att hitta en torktumlare som passar dina behov.

Tvättmaskin - Se mer på vår hemsida

Tvättmaskin

Vill du ha en frontmatad eller toppmatad tvättmaskin? En liten eller stor? Billig och energisnål? Funktioner som senarelagd start, snabbtvätt och kolborstfri motor? Vi hjälper dig att hitta en tvättmaskin som passar dina behov.

Inför ditt köp av tvättmaskin finns det några saker du bör tänka på. Tänk igenom vad som är viktigast för dig. Har du ont om plats är storleken på din tvättmaskin kanske avgörande. Tycker du att det är besvärligt att böja dig ner när du hanterar din tvätt är en toppmatad tvättmaskin kanske det ultimata för dig.