ELON

Visa alla produkter från: ELON

Hushållsmaskiner från ELON

Blender - Se mer på vår hemsida

Blender

Med en blender kan du mixa, röra, hacka och krossa. Du kan lätt göra smoothies, milkshakes, smet och soppor. Många blenders klarar dessutom att krossa is och frusna bär enkelt. Hos oss på ELON hittar du blendern för just dina behov och din plånbok.

Dammsugare - Se mer på vår hemsida

Dammsugare

Vi har dammsugare i olika prisklasser med flera bra egenskaper som lång räckvidd, låg ljudnivå, effektiva filter, kraftfull sugförmåga och stark motor. Vi har även mindre dammsugare som är lätta att förvara i städskåpet. Här hittar du dammsugare från flera kända varumärken.vad du vill kunna använda din maskin till. Här hittar du vårt utbud av köksmaskiner. Med en köksmaskin blir jobbet i köket både enklare och roligare. Hitta din köksmaskin på ELON.se.

Elvispar - Se mer på vår hemsida

Elvispar

Elvispen är en av de elementära köksapparaterna som bör finnas i ett hushåll. Med den kan du exempelvis vispa grädde, blanda smet och röra ihop soppor. Väljer du en elvisp med lite robustare motor och medföljande degkrokar kan du också blanda t ex bulldeg.

Hos Elon hittar du elvispar både med och utan stativ och med olika mycket effekt.

Espresso / Kaffemaskiner - Se mer på vår hemsida

Espresso / Kaffemaskiner

Vi på ELON gillar kaffe och vi vill att du ska ha en kaffemaskin som passar dig. En helautomatisk kaffe-, espresso- eller kapselmaskin är enkel att använda och du får en god kopp kaffe på bara ett ögonblick. Här kan du lära dig ännu mer om kaffe.

Med hjälp av en kaffemaskin, espressomaskin eller kapselmaskin kan du servera dig själv och dina gäster välsmakande espresso eller annan kaffedryck när du vill.

Kaffebryggare - Se mer på vår hemsida

Kaffebryggare

Vi på ELON gillar kaffe och vi vill att du ska ha en kaffemaskin som passar dig. En helautomatisk kaffe-, espresso- eller kapselmaskin är enkel att använda och du får en god kopp kaffe på bara ett ögonblick. Här kan du lära dig ännu mer om kaffe.

Med hjälp av en kaffemaskin, espressomaskin eller kapselmaskin kan du servera dig själv och dina gäster välsmakande espresso eller annan kaffedryck när du vill.

Kastruller - Se mer på vår hemsida

Kastruller

Hos ELON finns ett heltäckande sortiment av kokkärl. Vi anstränger oss för att har ett brett sortiment av kokkärl för att täcka alla tänkbara behov med högkvalitativa produkter. Här finner du kokkärl i rostfritt stål, praktiskt nonstick-belagda, traktörpannor, sauteuser, tryckkokare och mycket mer som kommer väcka din matlagningsglädje.

Köksmaskiner - Se mer på vår hemsida

Köksmaskiner

En köksmaskin är en oslagbar kompanjon köket. Det är inte för inte den populära maskinen brukar kallas ”köksassistent”. Den knådar tunga degar åt dig och hjälper dig att blanda, röra och vispa, medan du lugnt kan luta dig tillbaka.

Vem är du i köket? Brukar du storbaka, mixa nötter, mala kött eller kanske till och med stoppa korv? Baspaketen till köksmaskiner innehåller oftast blandare, degkrok och visp. Därtill brukar det även finnas en mängd tillbehör att köpa till. Ta en extra funderare vad du vill kunna använda din maskin till. Här hittar du vårt utbud av köksmaskiner. Med en köksmaskin blir jobbet i köket både enklare och roligare. Hitta din köksmaskin på ELON.se.

Robotdammsugare - Se mer på vår hemsida

Robotdammsugare

Trött på den tråkiga dammsugningen eller har du svårt att komma åt låga svårstädade ytor med din vanliga dammsugare? Då är en robotdammsugare något för dig! Programmera in när och var de ska städa. Låt din robotdammsugare städa när du är på jobbet, träningen eller middagen.

En robotdammsugare är ett perfekt komplement till din vanliga dammsugare så du alltid kan komma hem till ett välstädat hem! Flera av våra dammsugare har avancerade filter som suger upp de minsta dammpartiklar, vilket gör dem väldigt bra lämpade för dig som besväras av allergier. I vårt sortiment hittar du robotdammsugare i olika modeller och prisklasser. Gör städningen lättare med en robotdammsugare från oss!

Stavmixer - Se mer på vår hemsida

Stavmixer

Med en stavmixer kan du smidigt mixa, mosa och vispa. Du svänger enkelt ihop en pesto, puré eller smoothie. Många av stavmixrarna kommer dessutom med tillbehör som exempelvis ballongvisp och hackskål. Vissa har även rivskivor. Då kan du även använda din stavmixer till att riva ost, hacka örter och vispa äggvitor.

Vi har mixers i alla prisklasser, med olika styrka och olika många tillbehör. Allt för att du ska hitta något som matchar just dina mixerbehov.