AlltomBostad
 
ELON

Visa alla produkter från: ELON

Köksinredning från ELON

KÖK - BALANS - Se mer på vår hemsida

KÖK - BALANS

Grå matt lucka. Du som vill ha den senaste trenden i ditt kök: satsa på grå luckor! Vår ljusa nyans av färgen är vansinnigt snygg att kombinera med något mörkare toner av grått i bänkskiva och stänkskydd. Och med vitvaror i rostfritt. Eller svart. Om du dessutom har öppen planlösning så att de släta ytorna syns på håll … harmoni!

BALANS är en grå, slät, folielucka med kärna av MDF.

KÖK - FUNKA - Se mer på vår hemsida

KÖK - FUNKA

Vit slät lucka. Låt inte små utrymmen hindra dig. Det går att skapa ett kök som funkar praktiskt och är stilrent snyggt – även i en liten city-etta. Den vita luckan med tydliga handtag och de inbyggda vitvarorna i rostfritt är perfekta för det moderna köket med minimalistiskt tänk.

FUNKA är en vit, slät lucka av melamin med en kärna av spånskiva.

KÖK - GLÄNSA - Se mer på vår hemsida

KÖK - GLÄNSA

Vit högblank lucka. Bländad av det fräscha med högblankt vitt? Då är det här luckan för ditt nya kök. Den glänsande rena känslan – med även vitvaror i vitt eller metall – kan vara en skön kontrast när barnens lek ställer allt annat på högkant. Låt ungarna stoja på i köket – och skaffa vit högblank finish, du också!

GLÄNSA är en vit, slät, högblank folielucka med kärna av MDF.

KÖK - PLANO - Se mer på vår hemsida

KÖK - PLANO

Vit matt lucka med integrerat handtag. Här är köksluckan för dig som älskar plana, vita ytor – lätta att svepa över med trasan utan att fastna. Inte ett spår av handtag eller knopp. Men väl ett handtag i form av ett spår – integrerat i varje lucka och lådfront, och dolt för ögat. Elegant, rätt och slätt!

PLANO är en vit, slät,matt folielucka med integrerade handtag och kärna av MDF.

KÖK - SEKEL - Se mer på vår hemsida

KÖK - SEKEL

Vit matt allmogelucka. Här är drömköket för dig som gör snickartummen upp åt en klassisk allmoge-stil. Och visst ger den fina hantverkskänslan en skön, trygg och varm stämning vid middagen. Kombinera med toppmoderna vitvaror och hushållsapparater och få det bästa från två världar: förr och nu.

SEKEL är en vit allmogelucka i folie med infräst spår och en kärna av MDF.

KÖK - STABIL - Se mer på vår hemsida

KÖK - STABIL

Vit matt lucka. Om ditt önskekök inte ska sticka ut med djärvt utseende – här är modellen. Stabilt snygg, lättskött lucka, populär för sin trygga tidlöshet. Nåt att trivas med i många, många år. Kanske vill du istället satsa mer på vitvarorna? En ugn med finesser som ånga och annat som ger matlagningen en extra skjuts.

STABIL är en vit, slät, matt folielucka med kärna av MDF.

KÖK - TRYGG - Se mer på vår hemsida

KÖK - TRYGG

Vit matt ramlucka. Välkommen att skapa lantlivsromantik i ditt hem. Trenden med ett klassiskt lantkök har bubblat en tid och den pågår än. Och du behöver inte bo på landet … Rejäla köksytor underlättar, men är inget måste heller. Ditt sköna lantliv kan sitta i timjankrukan i fönstret. Mitt i stan.

TRYGG är en vit ramlucka i folie med kärna av MDF.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår