ELON

Visa alla produkter från: ELON

Kyl / Frys från ELON

Frysskåp - Se mer på vår hemsida

Frysskåp

Vi har frysskåp från flera kända varumärken i olika modeller, storlekar och prisklasser. Välj bland klassiskt vita, stilrent rostfria eller sobert svarta. Hos oss hittar du alltid ett frysskåp som passar dina behov, din stil och ditt hem.

På jakt efter ett nytt frysskåp men vet inte vilket du ska välja? När du ska köpa frys finns det en del råd att ta till för att hitta den som passar dig allra bäst. Generella råd är att du alltid ska utgå från dina matvanor, mäta upp utrymmet frysen ska stå på och bestämma åt vilket håll dörren ska öppnas.

Det är smidigt att välja ett frysskåp med automatisk avfrostning. Idag har de allra flesta frysskåp automatisk avfrostning, men det kan vara bra att kontrollera att frysen du funderar på att köpa har det så du slipper det tråkiga jobbet med att avfrosta den själv.

Kyl & frys inbyggnad - Se mer på vår hemsida

Kyl & frys inbyggnad

Vi har ett stort sortiment av kyl- och frysskåp för inbyggnad. Utmärkt när du är på jakt efter skåp som verkligen smälter in i din köksplan – helt integrerade, med dörrar som matchar övrig köksinredning.

Kyl/frys Side-by-side - Se mer på vår hemsida

Kyl/frys Side-by-side

Är du ute efter både frys- och kylskåp kan det vara smart att köpa kyl och frys i form av Side-by-side.

I vårt sortiment med kyl och frys Side-by-side hittar du modeller med många smarta funktioner. Hos ELON handlar du tryggt och säkert.

Kylskåp - Se mer på vår hemsida

Kylskåp

Här hittar du Elons breda sortiment av kylskåp från många kända varumärken. Vi har kylskåp som är anpassade efter dina behov, oavsett om du vill ha ett svart, vitt eller rostfritt kylskåp. Flera av våra kylar är energisnåla med energiklass A+++. När du ska köpa ett nytt kylskåp är det bra att mäta upp utrymmet du planerar att ställa ditt kylskåp och planera åt vilket håll dörren ska öppnas så du lätt kan komma åt dina matvaror. Låt sedan dina matvanor styra över hur pass stor volym kylskåpet ska ha.

Vinkyl - Se mer på vår hemsida

Vinkyl

En vinkyl ger ditt vin rätt temperatur och en snygg förvaring. En vinkyl ska inte bara vara snygg och elegant, den måste fungera bra också. Vi har energisnåla vinkylar i olika storlekar som rymmer många flaskor vin. ELON har ett brett utbud av fristående vinkylar.