Gustavsberg

Visa alla produkter från: Gustavsberg

Badrumsinredning från Gustavsberg

Artic Serien - Se mer på vår hemsida

Artic Serien

Artic-serien har raka linjer och räta vinklar kombinerat med skandinavisk enkelhet. Seriens omsorgsfulla design gör att den smälter in i de flesta badrum. De rena formerna tillsammans med de släta ytorna gör produkterna lättstädade och hygieniska.

Badrumsförvaring - Se mer på vår hemsida

Badrumsförvaring

Badrumsförvaring är det mest effektiva sättet att motverka oordning och damm i badrummet. Hyllor eller skåp, vilken badrumsförvaring passar dig bäst? Gustavsberg har badrumsförvaring för alla behov. Skåp som gömmer undan dina saker samtidigt som dammet håller sig borta. Hyllor som ger större åtkomlighet och en möjlighet att exponera sådant du vill visa eller som ska vara mer lättillgängligt. Även om badrummet är litet så har vi badrumsförvaring som passar dig. Vad du än väljer, satsa på mycket badrumsförvaring!

Badrumsmöbler - tillbehör - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbler - tillbehör

Med våra badrumstillbehör kan du enkelt byta ut eller förnya delar som har förslitningsskador eller som är gamla och trista. Vi på Gustavsberg har en uppsjö av badrumstillbehör som gör det enkelt för dig att exempelvis byta ut ett ben till ett badkar eller ett handtag till ett skåp. I vårt breda sortiment hittar du med all säkerhet det tillbehör du är ute efter.

Badrumsskåp - Se mer på vår hemsida

Badrumsskåp

Badrumsmöbler från Gustavsberg finns i ett stort utbud och kvaliteten är av högsta klass. Vi utvecklar smarta badrumslösningar som förenklar din vardag. Det spelar ingen roll om ditt badrum är litet, mellan eller stort. I vårt breda sortiment hittar du med säkerhet badrumsmöbler som passar just dig och din familj. Med våra smarta och funktionella badrumsmöbler gömmer du lätt undan dina saker.

Badrumsspegel - Se mer på vår hemsida

Badrumsspegel

En badrumsspegel ska vara funktionell och passa in i den miljö du valt. Gustavsbergs badrumsspeglar finns i olika stilar och storlekar, som gör det enkelt för dig att forma ditt badrum. Alla våra badrumsspeglar kommer med belysning. Glöm inte att elinstallationer alltid ska utföras av en behörig elektriker.

Graphic Serien - Se mer på vår hemsida

Graphic Serien

Graphic är en nätt och mer kompakt badrumsmöbel än många andra på marknaden. Serien bygger på flera moduler som enkelt kan kombineras och maximerar förvaringen samtidigt som badrumsutrymme frigörs. Du väljer själv om badrummet ska gå helt i grönt, eller om du bara vill ha en grön färgklick i kombination med en inredning i vitt eller grått. Välj fritt efter smak, utrymme och förvaringsbehov.

Handtag till badrum - Se mer på vår hemsida

Handtag till badrum

Välj ett handtag till ditt badrumsskåp som passar din badrumsinredning. Gustavsbergs breda utbud av handtag passar alla badrumsskåp förutom serien Nautic som är handtagslöst och har en dekorlist istället. Mixa och matcha efter tycke och smak ur vårt breda sortiment av handtag för badrumsskåp!

Spegelskåp - Se mer på vår hemsida

Spegelskåp

Ett spegelskåp ska vara snyggt, funktionellt och passa in. Därför har Gustavsberg valt att utveckla spegelskåp som håller hög kvalitet och har en lång livslängd samtidigt som det finns gott om förvaringsutrymme. Många av våra spegelskåp har två dörrar med speglar på både in- och utsidan, vilket gör det lättare att spegla sig från olika vinklar. Du kan dessutom välja ett spegelskåp med eluttag och flyttbara hyllplan inuti vilket låter dig anpassa höjden på hyllorna efter dina behov.

Lokala återförsäljare