Gustavsberg

Visa alla produkter från: Gustavsberg

Tvättställ & Handfat från Gustavsberg

Artic Serien - Se mer på vår hemsida

Artic Serien

Artic-serien har raka linjer och räta vinklar kombinerat med skandinavisk enkelhet. Seriens omsorgsfulla design gör att den smälter in i de flesta badrum. De rena formerna tillsammans med de släta ytorna gör produkterna lättstädade och hygieniska.

Handfat (< 50 cm bredd) - Se mer på vår hemsida

Handfat (< 50 cm bredd)

Gustavsbergs handfat är alla mindre än 50 cm. Gemensamt för Gustavsbergs handfat är den genomgående höga kvaliteten på porslinet. Ett bra handfat ska vara enkelt att hålla rent och ha en lång livslängd. Sedan är förstås designen viktig! Oavsett hur ditt badrum ser ut eller vilka estetiska preferenser du har, finns ett stort antal handfat att välja på. Badrumsserien Logic är särskilt framtagen för mindre badrum, där vissa handfat kan placeras i hörn. Du hittar alla våra handfat här nedan.

Tvättställ - tillbehör - Se mer på vår hemsida

Tvättställ - tillbehör

Är det något tillbehör som saknas till ditt tvättställ så tillhandahåller Gustavsberg givetvis detta. Samtliga tillbehör för tvättställ är tillverkade med känsla för kvalitet och funktion samt håller samma höga standard som vårat övriga sortiment. Kontrollera vad som ingår när du köper ditt tvättställ så att du har allt du behöver när det är dags att montera. Här hittar du alla tillbehör för ditt tvättställ.

Tvättställ (> 50 cm bredd) - Se mer på vår hemsida

Tvättställ (> 50 cm bredd)

Ett bra tvättställ ska vara enkelt att rengöra och hålla länge. Därför har alla våra tvättställ inte bara en genomtänkt design utan även genomgående hög porslinskvalitet. Oavsett hur ditt badrum ser ut och vilka estetiska preferenser du har finner du, i vårt sortiment, ett stort antal modeller och storlekar att välja på. Oavsett om du är ute efter ett litet, stort, lyxigt eller mer funktionellt badrum så har Gustavsberg ett tvättställ som passar dig.

Tvättställ för bänkskiva - Se mer på vår hemsida

Tvättställ för bänkskiva

Många av Gustavsbergs tvättställ är tvättställ för bänkskiva. Vårt högkvalitativa porslin har en skönhet som förstärks i kontrasten med bänkskivan. Vi tycker att design är viktigt och våra former har en ren skandinavisk touch. Men ett bra tvättställ ska inte bara vara snyggt utan även vara enkelt att rengöra och hålla i många år. Fördelen med tvättställ för bänkskiva är att man kan kombinera olika bänkskivor med olika tvättställ och få precis den design och känsla man är ute efter.

Lokala återförsäljare