Gustavsberg

Visa alla produkter från: Gustavsberg

WC, Toaletter från Gustavsberg

Artic Serien - Se mer på vår hemsida

Artic Serien

Artic-serien har raka linjer och räta vinklar kombinerat med skandinavisk enkelhet. Seriens omsorgsfulla design gör att den smälter in i de flesta badrum. De rena formerna tillsammans med de släta ytorna gör produkterna lättstädade och hygieniska.

Toalett vägghängd - Se mer på vår hemsida

Toalett vägghängd

En vägghängd toalett ska vara enkel att rengöra och hålla länge. Därför har Gustavsberg valt att lägga mycket tid och energi på porslinskvalitet, snygg design och funktion som underlättar städningen. Oberoende på hur ditt badrum ser ut och vilka önskemål du har, finns ett stort antal vägghängda toaletter att välja mellan. Oavsett om du är ute efter design eller enbart funktion så har vi en vägghängd toalett som passar dig och ditt badrum.

Toalettstol - Se mer på vår hemsida

Toalettstol

En toalettstol ska vara enkel att rengöra, se fräsch ut och hålla länge. Gustavsberg har därför valt att lägga mycket tid och energi på att utveckla smarta lösningar, porslinskvalitet och snygg design. Det spelar ingen roll hur ditt badrum ser ut eller vilka önskemål du har, vi erbjuder ett stort antal toalettstolar att välja på. Oavsett om du är ute efter en lyxigare känsla eller enbart funktion så har Gustavsberg en toalettstol som passar dig och ditt badrum.

Lokala återförsäljare