Gustavsberg

Visa alla produkter från: Gustavsberg

Köksblandare från Gustavsberg

Atlantic Serien - Se mer på vår hemsida

Atlantic Serien

Atlantic är ett bevis på att snygg formgivning är smart formgivning i såväl kök som badrum. Atlantic är ett genomtänkt sortiment med blandare för tvättställ, dusch, badkar och kök.

Alla modeller finns i två olika utföranden, för att möta de högt ställda krav som finns på marknaden.

Blandare - tillbehör - Se mer på vår hemsida

Blandare - tillbehör

Gustavsberg tillhandahåller även olika typer av tillbehör till din blandare. Alla tillbehör är anpassade för de blandare och lösningar som erbjuds. Precis som övriga produkter i Gustavsbergs sortiment så håller även våra tillbehör för blandare samma höga kvalitet och smarta funktion. Ta reda på vad som ingår när du beställer din blandare och komplettera med nödvändiga tillbehör direkt!

Köksblandare - Se mer på vår hemsida

Köksblandare

En blandare ska självklart vara snygg att se på, men det är på insidan som de viktigaste detaljerna sitter. Satsa därför på kvalitet! Gustavsberg tillhandahåller blandare i hög kvalitet med smarta lösningar som både är energi- och vattenbesparande. Har du små barn? Välj då en termostatblandare från Gustavsberg med Safe Touch-funktion som reglerar vattentemperaturen och eliminerar skållningsrisken. Gustavsberg erbjuder ett noga genomtänkt urval av blandare som passar dig och dina önskemål oavsett vilken inredning du har.

Lokala återförsäljare