Gustavsberg

Visa alla produkter från: Gustavsberg

Dusch från Gustavsberg

Dusch - tillbehör - Se mer på vår hemsida

Dusch - tillbehör

Gustavsberg tillhandahåller även olika typer av tillbehör till din dusch som gör det enkelt för dig att exempelvis uppdatera ditt befintliga duschset med en ny handdusch. Precis som övriga produkter i Gustavsbergs sortiment så håller även våra tillbehör för dusch samma höga kvalitet, enhetliga design och smarta funktionalitet.

Duschset - Se mer på vår hemsida

Duschset

Gustavsbergs duschset går utmärkt att kombinera med alla badkars- och duschblandare. Välj ett duschset utifrån dina egna önskemål och behov. Gustavsbergs duschset går att få med allt ifrån en fyrkantig takdusch i kombination med handdusch eller med enbart en handdusch. Välj ett duschset med hylla eller utan. Kanske vill du ha ett duschset med färgade detaljer i eller enhetligt i krom? Variationerna är många men kvalitet, funktion och rena former är gemensamt för alla våra duschset.

Duschväggar - Se mer på vår hemsida

Duschväggar

Gustavsbergs duschväggar går att få i olika modeller och med smarta funktioner som gör att ditt badrum fungerar optimalt, oavsett storlek. Du kan välja raka eller rundade duschväggar med antingen slagdörrar eller skjutdörrar. En fördel med slagdörrarna är att de kan öppnas både inåt och utåt, vilket sparar värdefullt utrymme. Våra duschväggarn levereras med svallskydd för att förhindra att vattnet rinner ut över golvet.

Takduschar - Se mer på vår hemsida

Takduschar

En takdusch från Gustavsberg håller högsta kvalitet både vad gäller form och funktion. Våra takduschar finns både som kompletta kit tillsammans med duschblandare men även som separata takduschar som passar alla blandare med ½” duschanslutning uppåt. Gustavsbergs takduschar finns både i fyrkantiga och runda former och med en 3-funktions handdusch. Välj takdusch utifrån egna önskemål och behov. Variationerna är många men kvalitet, funktion och rena former är gemensamt för alla våra takduschar.

Lokala återförsäljare