AlltomBostad
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

Badkar & Bubbelbadkar från Badex AB

Antique - Klassiska badkar - Se mer på vår hemsida

Antique - Klassiska badkar

Antique badkar är ett stort gjutjärnsbadkar med äkta porslinsemalj och lejonfötter. Badkaret finns i två storlekar 154 och 180 cm. I grundutförandet kommer badkaret med utvändig vit lackering. Det kan även specialbeställas i valfri färg. Tassarna kan man få i följande ytbehandlingar, obehandlade, vitemaljerade, kromade och med mässingsyta. Levereras inklusive kromade avloppsdetaljer.

Bavaria - Moderna badkar - Se mer på vår hemsida

Bavaria - Moderna badkar

Bavaria är ett extra stort och djupt badkar för inbyggnad. Badkaret är ett äkta gjutjärnsbadkar med invändig porslinsemalj. Det levereras komplett med ställbara fötter och kromade avloppsdetaljer. Badkaret finns i längden 180 cm.

Dakota - Klassiska badkar - Se mer på vår hemsida

Dakota - Klassiska badkar

Dakota fristående badkar av gjutjärn med äkta porslinsemalj där gjutjärnsbadkaret levereras inbyggt i vacker ställning. Badkaret finns i tre olika storlekar 137, 154 och 170 cm. Badkaret går att beställa med utvändig yta av stål lackerad i valfri färg eller ren homogen koppar. Levereras inklusive kromade avloppsdetaljer.

Eiffel badkar – Klassiska badkar - Se mer på vår hemsida

Eiffel badkar – Klassiska badkar

Eiffel fristående badkar av gjutjärn med äkta porslinsemalj där gjutjärnsbadkaret levereras inbyggt i vacker ställning, ca 170 cm. Ställningen går att beställa med utvändig yta av stål lackerad i valfri färg och ren homogen koppar (oxideringsskyddad) Badkaret står på justerbara fötter för att kunna anpassas efter ojämnheter i underlaget. Levereras inklusive kromade avloppsdetaljer.

Epoque - Klassiska badkar - Se mer på vår hemsida

Epoque - Klassiska badkar

Epoque fristående badkar av gjutjärn med äkta porslinsemalj där gjutjärnsbadkaret levereras inbyggt i vacker ställning, ca 170 cm. Badkaret går att beställa med utvändig yta av stål lackerad i valfri färg, ren homogen koppar, aluminium eller i mörkbrunt skinn. Levereras inklusive kromade avloppsdetaljer.

Iris - Klassiska badkar - Se mer på vår hemsida

Iris - Klassiska badkar

Iris fristående badkar av gjutjärn med äkta porslinsemalj där gjutjärnsbadkaret levereras inbyggt i vacker ställning, ca 170 cm. Badkaret går att beställa med utvändig yta av stål lackerad i valfri färg, ren homogen koppar, aluminium eller i mörkbrunt skinn. Levereras inklusive kromade avloppsdetaljer.

Lyra - Moderna badkar - Se mer på vår hemsida

Lyra - Moderna badkar

Lyra badkar i vacker tidlös formgivning med tassar. Badkaret är ett gjutjärnsbadkar med äkta porslinsemalj och metall- eller träsocklar. Badkaret finns i storleken 178 cm. Badkaret levereras med fötter obehandlade, vitemaljerade, kromade, med mässingsyta eller med yta liknande matt nickel. Levereras inklusive kromade avloppsdetaljer.

Palace - Klassiska badkar - Se mer på vår hemsida

Palace - Klassiska badkar

Palace är ett lyxigt badkar med tassar. Badkaret är ett gjutjärnsbadkar med äkta porslinsemalj och imperialfötter. Badkaret finns i storlekarna 154 och 170 cm. I grundutförandet kommer badkaret med utvändig vit lackering. Det kan även specialbeställas i valfri färg. Tassarna kan man få i följande ytbehandlingar, obehandlade, vitemaljerade, kromade och med mässingsyta. Levereras inklusive kromade avloppsdetaljer.

Princess - Klassiska badkar - Se mer på vår hemsida

Princess - Klassiska badkar

Princess badkar är ett gjutjärnsbadkar med äkta porslinsemalj och lejonfötter. Badkaret finns i storleken 170 cm och är lite nättare (smalare) än övriga gjutjärnsbadkar. Badkaret levereras med fötter obehandlade, vitemaljerade, kromade, med mässingsyta eller med yta liknande matt nickel. Levereras inklusive kromade avloppsdetaljer.

Versailles - Klassiska badkar - Se mer på vår hemsida

Versailles - Klassiska badkar

Versailles badkar med tassar är vackert ett gjutjärnsbadkar med äkta porslinsemalj. Badkaret finns i storlekarna 137, 154 och 170 cm. I grundutförandet kommer badkaret med utvändig vit lackering. Det kan även specialbeställas i valfri färg. Tassarna kan man få i två olika storlekar (den mindre ingår) och i flera ytbehandlingar, obehandlade, vitemaljerade, kromade, med mässingsyta eller med yta liknande matt nickel Levereras inklusive kromade avloppsdetaljer.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår