AlltomBostad
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

Badrumsbelysning från Badex AB

Addislade badrumslampa, en ljuskälla - Se mer på vår hemsida

Addislade badrumslampa, en ljuskälla

Addislade badrumslampa med en ljuskälla, krom. Lampan är IP44-klassad och anpassad till våtrum. Denna badrumslampa är CE-märkt och kan monteras med glasskärmen antingen uppåt eller nedåt. Det går givetvis bra att sätta lampan i annat utrymme än badrummet.

Addislade badrumslampa, tre ljuskällor - Se mer på vår hemsida

Addislade badrumslampa, tre ljuskällor

Addislade badrumslampa med tre ljuskällor, krom. Lampan är IP44-klassad och anpassad till våtrum. Denna badrumslampa är CE-märkt och kan monteras med glasskärmarna antingen uppåt eller nedåt. Det går givetvis bra att sätta lampan i annat utrymme än badrummet.

Longford badrumslampa, en ljuskälla - Se mer på vår hemsida

Longford badrumslampa, en ljuskälla

Longford badrumslampa med en ljuskälla, krom. Lampan är IP44-klassad och anpassad till våtrum. Denna badrumslampa är CE-märkt och kan endast monteras med glasskärmen som på bild. Det går givetvis bra att sätta lampan i annat utrymme än badrummet.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår