AlltomBostad
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

Blandare från Badex AB

Adams badkarsblandare 521020 - Se mer på vår hemsida

Adams badkarsblandare 521020

Adams badkarsblandare för väggmontage, 150 c/c. Adams är en mycket omfattande serie blandare med ett flertal olika badkarsblandare, tvättställsblandare, duschblandare, köksblandare och bidéblandare som alla ligger attraktivt till i pris. Alla blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar som t.ex. krom, guld, bronserade o.s.v.

Donegal duschtermostat 12617 - Se mer på vår hemsida

Donegal duschtermostat 12617

Donegal klassisk duschtermostat 12517 i kromat utförande. Denna blandare finns i två varianter passande olika typer av installationer:
• Europeisk standard med 150 c/c mellan anslutningarna och lekande R20 mutter på blandaren
• Det i Sverige vanliga måttet 160 c/c och M26 utvändig gänga på blandaren.
Den finns även att få med uppåtgående R20 standardgänga för anslutning till duschset med taksil eller nedåtgående R15 standardgänga för anslutning till duschslang.

Horus Coventry 28.208 - Se mer på vår hemsida

Horus Coventry 28.208

Coventry tvättställsblandare 28.208 är en klassisk 1920-talsmodell med lite enklare linjer. Blandaren är tillverkad av den franska exklusivtillverkaren Horus och finns i olika varianter för att fylla alla funktioner i badrum och kök.

Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Tvättställsblandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Horus Coventry 28.260 - Se mer på vår hemsida

Horus Coventry 28.260

Coventry tvättställsblandare 28.260, vacker trehålsblandare från franska Horus. Tvättställsblandaren har moderna keramiska ventiler medan designen i övrigt är klassisk. De vita detaljerna på blandaren är av äkta porslin. Blandaren levereras komplett med matchande bottenventil. Tvättställsblandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar

Horus Eloise 02.208 - Se mer på vår hemsida

Horus Eloise 02.208

Eloise tvättställsblandare 02.208 är tillverkad av den franska exklusivtillverkaren Horus
Alla vita detaljer på blandaren är av äkta porslin. Serien Eloise finns i ett flertal olika varianter för att fylla alla funktioner i badrum och kök.
Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Tvättställsblandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Horus Eloise 02.708 tvättställsblandare - Se mer på vår hemsida

Horus Eloise 02.708 tvättställsblandare

Tvättställsblandaren har en modern funktion med sitt ettgreppsreglage medan designen i övrigt är klassisk. Vita detaljer på blandaren är av äkta porslin. Serien Eloise finns i ett flertal olika varianter för att fylla alla funktioner i badrum och kök.

Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Tvättställsblandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Oxford 6302 - Se mer på vår hemsida

Oxford 6302

Oxford badkarsblandare 6302, ingår i en mycket populär serie ettgreppsblandare i attraktiv prisnivå. Alla blandare i serien, som finns både till badrum och kök, mixar ett klassiskt utseende med modern funktion. Badkarsblandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar

Oxford 6312 - Se mer på vår hemsida

Oxford 6312

Oxford tvättställsblandare 6312 ingår i en mycket populär serie ettgreppsblandare i attraktiv prisnivå. Alla blandare i serien, som finns både till badrum och kök, mixar ett klassiskt utseende med modern funktion. Tvättställsblandaren levereras komplett med matchande bottenventil. Tvättställsblandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Oxford 6319 - Se mer på vår hemsida

Oxford 6319

Oxford tvättställsblandare 6319 ingår i en mycket populär serie ettgreppsblandare i attraktiv prisnivå. Alla blandare i serien, som finns både till badrum och kök, mixar ett klassiskt utseende med modern funktion. Tvättställsblandaren levereras komplett med matchande bottenventil. Tvättställsblandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar

Oxford 6337 - Se mer på vår hemsida

Oxford 6337

Oxford duschblandare 6337 med termostat, ingår i en mycket populär serie ettgreppsblandare i attraktiv prisnivå. Blandaren har standard R20 (3/4'') gänga uppåt för anslutning av duschset med taksil. Blandaren kombinerar ett klassiskt utseende med modern termostatfunktion som håller temperaturen jämn Duschblandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår