AlltomBostad
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

WC, Toaletter från Badex AB

Blenheim golvstående toalett - Se mer på vår hemsida

Blenheim golvstående toalett

Blenheim golvstående toalett i klassisk utformning med spolvred som går att få i krom/porslin eller specialbeställas i light gold /porslin.Toaletten säljs komplett med mjukstängande sits.

Blenheim högspolande toalett - Se mer på vår hemsida

Blenheim högspolande toalett

Blenheim högspolande toalett i klassisk utformning med stort vackert porslinshantag i kedja. Alla kromade detaljer går att specialbeställas i light gold. Toaletten säljs komplett med mjukstängande sits.

Burlington golvstående toalett - Se mer på vår hemsida

Burlington golvstående toalett

Burlington golvstående toalett i klassisk utformning med spolvred och mjukstängande sits. Denna toalett har en unik kombination av klassiskt utseende och modern funktion. Den är utrustad med hel och halvspolning med justerbar spolmängd. Vrid vredet uppåt för halvspolning och nedåt för helspolning. Toaletten säljs komplett med mjukstängande sits. Toaletten har s.k. nanoglasyr vilket gör att smuts och bakterier inte fastnar lika lätt som på vanligt porslin. Detta medför även att rengöring är enklare.

Burlington högspolande toalett - Se mer på vår hemsida

Burlington högspolande toalett

Burlington högspolande toalett i klassisk utformning med spolvred och mjukstängande sits. Denna toalett har en unik kombination av klassiskt utseende och modern funktion. Den är utrustad med hel och halvspolning med justerbar spolmängd. Tryck spolarmen uppåt för halvspolning och dra ned spolarmen för helspolning. Toaletten säljs komplett med mjukstängande sits. Toaletten har s.k. nanoglasyr vilket gör att smuts och bakterier inte fastnar lika lätt som på vanligt porslin. Detta medför även att rengöring är enklare.

Burlington mellanhög toalett - Se mer på vår hemsida

Burlington mellanhög toalett

Burlington mellanhög toalett i klassisk utformning med spolvred och mjukstängande sits. Denna toalett har en unik kombination av klassiskt utseende och modern funktion. Den är utrustad med hel och halvspolning med justerbar spolmängd. Vrid vredet uppåt för halvspolning och nedåt för helspolning. Toaletten säljs komplett med mjukstängande sits. Toaletten har s.k. nanoglasyr vilket gör att smuts och bakterier inte fastnar lika lätt som på vanligt porslin. Detta medför även att rengöring är enklare.

Calla toalett - Se mer på vår hemsida

Calla toalett

Calla toalett med kromade detaljer. Calla är en klassisk 1920-tals serie som ibland även upplevs modern. Designen fungerar således bra både i det klassiska och moderna badrummet. Förutom den vackra formen och det högklassiga porslinet har denna toalett en extra fin sits. Toaletten finns både med avlopp bakåt och nedåt.

Calla vägghängd toalett - Se mer på vår hemsida

Calla vägghängd toalett

Calla är en klassisk 1920-tals serie som ibland även upplevs modern. Designen fungerar bra både i det klassiska och moderna badrummet. Förutom den vackra formen och det högklassiga porslinet har denna toalett en extra fin sits. Toaletten monteras på väggfixtur med standardinfästningar.

Dorchester golvstående hörn toalett - Se mer på vår hemsida

Dorchester golvstående hörn toalett

Dorchester golvstående toalett i klassisk utformning med tryckknapp för hel och halvspolning. Toaletten säljs komplett med mjukstängande sits.

Dorchester golvstående toalett - Se mer på vår hemsida

Dorchester golvstående toalett

Dorchester golvstående toalett i klassisk utformning med spolvred som går att få i krom/porslin eller specialbeställas i light gold /porslin.Toaletten säljs komplett med mjukstängande sits.

Dorshester Vägghängd toalett - Se mer på vår hemsida

Dorshester Vägghängd toalett

Dorchester vägghängd toalett i klassisk utforming, ca 30x52 cm. Toaletten monteras på väggfixtur med standardinfästningar.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår