Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

WC, Toaletter från Badex AB

Badrumsporslin i klassisk design - Se mer på vår hemsida

Badrumsporslin i klassisk design

Vackert badrumsporslin i klassisk design. Här finns toaletter, tvättställ och bidéer.

Herbeau exklusivvaror - Se mer på vår hemsida

Herbeau exklusivvaror

Herbeau är en anrik fransk tillverkare av sanitetsprodukter som startade sin tillverkning redan 1857 och hela tiden drivits av familjen Herbeau. Fabriken tillverkar fortfarande mycket för hand de dekorerade porslinsvarorna målas för hand av erfarna konstnärer. Tillverkaren är mycket stolt för sitt kunnande och sin traditionsenliga produktion.

Produktserier badrumsporslin: Arcade - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Arcade

Arcade badrumsporslin är en exklusiv syskonserie till Burlington med ett lite kraftigare intryck. Här finns toalett, bidé och ett antal fina tvättställ. Tvättställen finns i ett flertal olika storlekar. Bland annat finns det ett litet vägghängt tvättställ med stänkskydd mot väggen och ett jättestort dubbeltvättställ på porslinsben.

Produktserier badrumsporslin: Blenheim - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Blenheim

Blenheim klassiskt badrumsporslin från engelska Heritage. Här finns toaletter och tvättställ med rena linjer. Toaletterna finns i ett flertal varianter som golvstående, lågspolande och högspolande. Metalldetaljerna går att beställa i kromat eller i vintage gold (en väldigt ljus guldfärg). Toaletterna går även att få i förhöjd sitthöjd om man vill komma upp lite.

Produktserier badrumsporslin: Burlington - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Burlington

Burlington badrumsporslin är en traditionell serie där det finns en stor mängd varianter för att passa de flesta badrummen. Detta är en väldigt bred serie där det finns klassiska toaletter och tvättställ i en mängd olika utföranden. Här finns klassiska toaletter i vanligt golvstående utförande men även lågspolande, mellanhöga och högspolande toaletter. Toaletterna kommer alltid med mjukstängande sitsar som finns flera olika färger. De flesta toaletterna går även att få med normal sitthöjd eller förhöjd om man vill sitta lite högre.

Produktserier badrumsporslin: Dorchester - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Dorchester

Dorchester är en omfattande serie klassiskt badrumsporslin från tillverkaren Heritage. Dorchester innehåller ett flertal olika varianter på toaletter och tvättställ. Det finns även en klassiskt designad vägghängd toalett. Toaletterna kan beställas med detaljer i vintage gold (en väldigt ljus guldfärg). Alla toaletter levereras kompletta med en sits som finns i flera olika färger

Produktserier badrumsporslin: Granley - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Granley

Granley är en bred serie exklusivt badrumsporslin med kantigt formspråk. Porslinsserien är tillverkad av Heritage som funnits länge på den engelska marknaden. Toaletterna finns både med vred för spolning och vanlig spolknapp. Toaletterna kan fås som högspolande, lågspolande, vanliga golvstående och vägghängda. Flera av dem kan beställas med högre sitthöjd än normalt ifall man vill komma upp lite. Sitsarna som följer med kan beställas i ett flertal olika färger. Även metalldetaljerna kan beställas i vintage gold (en väldigt ljus guldfärg) ifall man vill ha något annat än det kromade.

Produktserier badrumsporslin: Riviera - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Riviera

Riviera är en nytolkning av stilen Art Déco. Serien är komplett med golvstående samt vägghängd WC, tvättställ i olika utförande och storlekar samt möbel i olika färger för att matscha just ditt badrum.