AlltomBostad
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

Diskbänkar & Bänkskivor från Badex AB

Classic Butler 800 - Se mer på vår hemsida

Classic Butler 800

Classic Butler 800 enkelho med synlig front och bräddavlopp, tillverkad av en av de riktiga engelska kvalitetstillverkarna Shaws of Darwen. Storleken är ca 795x460x255 mm. Till denna passar Shaws extra stora botten-strainer med porslinsinlägg. Porslinet går att få i vitt eller pergamon.

Moselle rund ho 43.02 - Se mer på vår hemsida

Moselle rund ho 43.02

Metallho för kök eller badrum. 35 cm utvändigt och 30 cm invändigt. Avlopp ingår och bräddavloppssats kan köpas till separat. Finns i ett flertal ytbehandlingar.

Naiade dubbelho - Se mer på vår hemsida

Naiade dubbelho

Dubbelho med synlig front, breddavlopp och avloppsventiler i krom. Mot pristillägg går det även att få avloppen med annan ytbehandling.

Shaws avrinningsyta - Se mer på vår hemsida

Shaws avrinningsyta

Avrinningsyta i porslin. Finns i två storlekar - 460 eller 610 x 460 x 50.

Shaws Classic Brindle - Se mer på vår hemsida

Shaws Classic Brindle

Classic Brindle dubbelho med bräddavlopp, ca 548x500x225 mm. Denna diskho kan monteras både som infälld och som underlimmad. Till denna passar Shaws extra stora botten-strainer med porslinsinlägg. Porslinet går att få i vitt eller pergamon.

Shaws Classic butler 600 - Se mer på vår hemsida

Shaws Classic butler 600

Enkelho med synlig front och bräddavlopp, tillverkad av en av de riktiga engelska kvalitetstillverkarna. Storlek ca 595x460x255 mm. Till denna passar Shaws extra stora botten-strainer med porslinsinlägg. Porslinet går att få i vitt eller pergamon.

Shaws Classic dubbelho 800 - Se mer på vår hemsida

Shaws Classic dubbelho 800

Dubbelho med synlig front och bräddavlopp, tillverkad av en av de riktiga Engelska kvalitetstillverkarna. Storlek ca 795x465x229 mm. Till denna passar Shaws extra stora botten-strainer med porslinsinlägg. Porslinet går att få i vitt eller pergamon.

Shaws Classic inset - Se mer på vår hemsida

Shaws Classic inset

Eneklho med bräddavlopp, tillverkad av en av de riktiga engelska kvalitetstillverkarna. Storlek ca 595x460x255 mm. Till denna passar Shaws extra stora botten-strainer med porslinsinlägg. Porslinet går att få i vitt eller pergamon.

Shaws Classic round - Se mer på vår hemsida

Shaws Classic round

Rund enkelho med bräddavlopp, tillverkad av en av de riktiga engelska kvalitetstillverkarna. Storlek ca 460x191 mm. Till denna passar Shaws extra stora botten-strainer med porslinsinlägg. Porslinet går att få i vitt eller pergamon.

Shaws Egerton - Se mer på vår hemsida

Shaws Egerton

Dubbelho med synlig front utan bräddavlopp, tillverkad av en av de riktiga engelska kvalitetstillverkarna. Storlek ca 997x470x255 mm. Till denna passar Shaws extra stora botten-strainer med porslinsinlägg. Porslinet går att få i vitt eller pergamon

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår