AlltomBostad
 
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

Tvättställ & Handfat från Badex AB

Badrumsporslin i klassisk design - Se mer på vår hemsida

Badrumsporslin i klassisk design

Vackert badrumsporslin i klassisk design. Här finns toaletter, tvättställ och bidéer.

Herbeau exklusivvaror - Se mer på vår hemsida

Herbeau exklusivvaror

Herbeau är en anrik fransk tillverkare av sanitetsprodukter som startade sin tillverkning redan 1857 och hela tiden drivits av familjen Herbeau. Fabriken tillverkar fortfarande mycket för hand de dekorerade porslinsvarorna målas för hand av erfarna konstnärer. Tillverkaren är mycket stolt för sitt kunnande och sin traditionsenliga produktion.

Produktserier badrumsporslin: Arcade - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Arcade

Arcade badrumsporslin är en exklusiv syskonserie till Burlington med ett lite kraftigare intryck. Här finns toalett, bidé och ett antal fina tvättställ. Tvättställen finns i ett flertal olika storlekar. Bland annat finns det ett litet vägghängt tvättställ med stänkskydd mot väggen och ett jättestort dubbeltvättställ på porslinsben.

Produktserier badrumsporslin: Blenheim - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Blenheim

Blenheim klassiskt badrumsporslin från engelska Heritage. Här finns toaletter och tvättställ med rena linjer. Toaletterna finns i ett flertal varianter som golvstående, lågspolande och högspolande. Metalldetaljerna går att beställa i kromat eller i vintage gold (en väldigt ljus guldfärg). Toaletterna går även att få i förhöjd sitthöjd om man vill komma upp lite.

Produktserier badrumsporslin: Burlington - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Burlington

Burlington badrumsporslin är en traditionell serie där det finns en stor mängd varianter för att passa de flesta badrummen. Detta är en väldigt bred serie där det finns klassiska toaletter och tvättställ i en mängd olika utföranden. Här finns klassiska toaletter i vanligt golvstående utförande men även lågspolande, mellanhöga och högspolande toaletter. Toaletterna kommer alltid med mjukstängande sitsar som finns flera olika färger. De flesta toaletterna går även att få med normal sitthöjd eller förhöjd om man vill sitta lite högre.

Produktserier badrumsporslin: Claverton - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Claverton

Claverton är en serie gammaldags badrumsporslin. Här har designern valt att satsa på rundande former på tvättställ och toalett. Tvättstället går att få med ett eller tre hål för blandare och kan kombineras med pedestal som på bilderna eller med kromställning som följer tvättställets form. Gammaldags tvättställ kan ofta utrustas med en trehålsblandare istället för etthålsblandare som vi är vana vid i Sverige.

Produktserier badrumsporslin: Dorchester - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Dorchester

Dorchester är en omfattande serie klassiskt badrumsporslin från tillverkaren Heritage. Dorchester innehåller ett flertal olika varianter på toaletter och tvättställ. Här kan man t.ex. hitta en klassisk toalett avsedd för hörnmontage. Det finns även en klassiskt designad vägghängd toalett. Flera av toaletterna kan beställas med detaljer i vintage gold (en väldigt ljus guldfärg). Alla toaletter levereras kompletta med en sits som finns i flera olika färger.

Produktserier badrumsporslin: Granley - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: Granley

Granley är en bred serie exklusivt badrumsporslin med kantigt formspråk. Porslinsserien är tillverkad av Heritage som funnits länge på den engelska marknaden. Toaletterna finns både med vred för spolning och vanlig spolknapp. Toaletterna kan fås som högspolande, lågspolande, vanliga golvstående och vägghängda. Flera av dem kan beställas med högre sitthöjd än normalt ifall man vill komma upp lite. Sitsarna som följer med kan beställas i ett flertal olika färger. Även metalldetaljerna kan beställas i vintage gold (en väldigt ljus guldfärg) ifall man vill ha något annat än det kromade.

Produktserier badrumsporslin: New Victoria - Se mer på vår hemsida

Produktserier badrumsporslin: New Victoria

New Victoria är en serie klassiskt badrumsporslin med lite kraftigare formspråk tillverkad av engelska Heritage. Här finns toaletter i flera olika utföranden – högspolande, lågspolande och vanliga golvstående. Metalldetaljerna kan fås i vanligt kromat utförande eller i vintage gold (en väldigt ljus guldfärg). Sitsarna som följer med kan fås i ett flertal olika färger.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår