AlltomBostad
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

Tvättställ & Handfat från Badex AB

Blenheim Tvättställ 65 cm på piedestal - Se mer på vår hemsida

Blenheim Tvättställ 65 cm på piedestal

Graciöst tvättställ från den anrika engelska tillverkaren Heritage. Tvättstället är 65x48 cm och går att få med 1 eller 3 blandarhål. Seriens formspråk är hämtat ifrån Blenheim Palace i Woodstock/England som vid sitt byggande blev ett monument för drottningen under 1700-talet. Alla håldimensioner är standard för att passa till valfri blandare och bottenventil.

Burlington Carrara-tvättställ 65 cm - Se mer på vår hemsida

Burlington Carrara-tvättställ 65 cm

Burlington underlimmat tvättställ i 65 cm bred skiva av carraramarmor, ett eller tre hål för blandare. Tvättstället kombineras med kromställning eller metallställning för 65 cm tvättställ. Rygg och sidobitarna av carraramarmorn levereras lösa och limmas dit vid installationen om så önskas.

Burlington Classic tvättställ JR 50 cm - Se mer på vår hemsida

Burlington Classic tvättställ JR 50 cm

Burlington Classic JR 50 cm tvättställ med två hål för blandare. Finns även med bara ett hål antingen till vänster eller till höger. Blandarhålen är 30 mm vilket gör att standard lavoirkranar och miniblandare passar. Tvättstället har s.k. chain stay vilket är ett litet hål där man fäster kedjan från bottenventilen.

Burlington Edwardian tvättställ - Se mer på vår hemsida

Burlington Edwardian tvättställ

Vackert Edvardianskt tvättställ med rygg. Tvättstället finns i två storlekar med bredderna 56 och 61 cm. Alla håldimensioner är standard för att passa till valfri blandare och bottenventil. Tvättstället monteras på matchande piedestal, handduksräcke eller kromställning.

Burlington rundat Edwardian tvättställ 56 cm på piedestal - Se mer på vår hemsida

Burlington rundat Edwardian tvättställ 56 cm på piedestal

Burlington rundat Edwardian tvättställ 56 cm på piedestal, ett hål för blandare. Edwardian är ett vackert tvättställ med upphöjd rygg. Tvättstället med de olika piedestalvarianterna går även att kombinera med vackert handduksräcke eller kromställning.

Dorchester hörntvättställ - Se mer på vår hemsida

Dorchester hörntvättställ

Vackert tvättställ med rygg från den anrika engelska tillverkaren Heritage. Tvättstället är ca 63x49 cm brett med väggdjup ca 45 cm. Alla håldimensioner är standard för att passa till valfri blandare och bottenventil. Tvättstället kan bulltmonteras på väggen eller stå på matchande piedestal, Det kan även kombineras med vackert utsmyckade konsoler i krom eller light gold. Dorchester tvättställ ingår i en hel serie med porslinsvaror för badrum.

Dorchester tvättställ - Se mer på vår hemsida

Dorchester tvättställ

Vackert tvättställ med rygg från den anrika engelska tillverkaren Heritage. Tvättstället finns i tre storlekar med bredderna 53, 58 och 63 cm. Alla håldimensioner är standard för att passa till valfri blandare och bottenventil. Tvättstället monteras på matchande piedestal. Dorchester tvättställ ingår i en hel serie med porslinsvaror för badrum.

New Victoria Dubbel 1200 mm på ben - Se mer på vår hemsida

New Victoria Dubbel 1200 mm på ben

Vackert Viktorianst tvättställ med rygg från den anrika engelska tillverkaren Heritage. Tvättstället finns i tre storlekar, dubbel (som bild) 120 cm, enkel 86 cm och 65 cm. Alla tre storlekarna går att få med de vackra porslinsbenen, det minsta går även att få med piedestal. Alla håldimensioner är standard för att passa till valfri blandare och bottenventil.

Rhyland - Se mer på vår hemsida

Rhyland

Rhyland minitvättställ med ett hål för blandare, ca 47x37 cm. Tvättstället kan användas med eller utan piedestal. Alla håldimensioner är standard för att passa till valfri blandare och bottenventil.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår