AlltomBostad
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

Dusch från Badex AB

Classic Duschstång - Se mer på vår hemsida

Classic Duschstång

Classic duschstång 82400 med handdusch och slang av klassisk modell. Hela duschsetet är av ytbehandlad metall och därmed finns det inga vitala delar av plast som lätt går sönder. Undantaget är att greppet på duschhandtaget vanligen är av vit recine då duschsetet beställs i kromat utförande. Duschstången går att få i flera olika ytbehandlingar.

Croisette Duschset 390 - Se mer på vår hemsida

Croisette Duschset 390

Croisette 390 klassiskt duschset med termostat och 20 cm taksil. Med duschsetet följer även handdusch och hållare som monteras på det uppåtgående röret. Rören är kapbara för att kunna anpassa duschsetet till det egna badrummet. Blandaren monteras på blandarfästen 150 c/c av standardtyp Duschsetet går att beställa i ett flertal olika ytbehandlingar.

Croisette Duschset 590 - Se mer på vår hemsida

Croisette Duschset 590

Croisette klassiskt duschset med termostat och 20 cm taksil. Med duschsetet följer även handdusch och hållare som monteras på det uppåtgående röret. Rören är kapbara för att kunna anpassa duschsetet till det egna badrummet. Duschsetet går att beställa i ett flertal olika ytbehandlingar.

Duschset Maxima Classic Low 29027 - Se mer på vår hemsida

Duschset Maxima Classic Low 29027

Duschset Maxima Classic Low 29027 är specialanpassat för att passa duschutrymmen med lite lägre takhöjd. Duschsetet är av mycket hög kvalitet och goda justeringsmöjligheter för att passa nästan var som helst. Hela den övre delen kan vridas och justeras i höjdled 30 cm. Till detta set går det att köpa ett flertal olika tillbehör för att det skall passa i så många badrum som möjligt. Detta duschset finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Horus Ascott Duschset 65.745 - Se mer på vår hemsida

Horus Ascott Duschset 65.745

Ascott 65.745 komplett duschset med 22 cm taksil, duschhandtag och termostatblandare, tillverkad av franska exklusiv tillverkaren Horus. Termostatfunktionen innebär att blandaren själv håller en jämn temperatur på vattnet oavsett om det sker tryckfall eller annat i vattenledningarna. Duschblandaren har moderna keramiska ventiler medan designen i övrigt är klassisk. De vita detaljerna på blandare och dusch är av äkta porslin. Duschsetet finns i ett flertal olika ytbehandlingar

Horus Eloise Duschset 02.544 - Se mer på vår hemsida

Horus Eloise Duschset 02.544

Eloise duschset 02.544 med 22 cm taksil, duschhandtag och blandare, tillverkad av franska exklusiv tillverkaren Horus. De vita detaljerna på blandare och dusch är av äkta porslin. Duschsetet finns i ett flertal olika ytbehandlingar såsom krom, blankt nickel, borstat nickel (kallas även matt nickel), matt brons (kallas även åldrad mässing), åldrat brons, guld, guld och krom blandat, polerad mässing med skyddslack (oxiderar ej), polerad mässing utan skyddslack (oxiderar naturligt) och åldrad koppar (ej äkta kopparton).

Horus Julia-Victoria 01.744 - Se mer på vår hemsida

Horus Julia-Victoria 01.744

Mycket exklusivt duschset med termostat, takdusch och handdusch tillverkat av franska Horus. Termostatblandaren är av en lite kraftigare modell med 175 c/c mellan inloppen. Speciellt för produkterna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Produkterna finns i ett flertal olika ytbehandlingar. Detta duschset ingår i en hel serie blandare för badrum och kök med liknande formspråk.

Maxima Classic 29026 - Se mer på vår hemsida

Maxima Classic 29026

Duschset Maxima Classic 29026 av mycket hög kvalitet och goda justeringsmöjligheter för att passa nästan var som helst.Hela den övre delen kan vridas och justeras i höjdled 30 cm. levereras utan blandare. Valfri blandare eller termostat kan köpas till.

Hela duschsetet är av ytbehandlad metall och därmed finns det inga vitala delar av plast som lätt går sönder. Greppet på duschhandtaget är av vit recine. Detta duschset finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Maxima Trend 30626 - Se mer på vår hemsida

Maxima Trend 30626

Minimalistiskt duschset av mycket hög kvalitet och goda justeringsmöjligheter för att passa nästan var som helst. Den 20 cm stora taksilen är vinklingsbar och själva silplattan är löstagbar för avkalkning. Hela den övre delen kan vridas och justeras i höjdled 30 cm. Hållaren för duschhandtaget kan skjutas längs stigarledningen och är vridbar. Till detta set går det att köpa ett flertal olika tillbehör för att det skall passa så många som möjligt. Notera att plastdetaljer har undvikits på detta duschset.

Detta duschset levereras utan blandare. Valfri blandare eller termostat kan köpas till. Anslutning är R20 vilket är standard och det passar därför i stort sett till vilken duschblandare som helst.

Victorian Duschset 590 - Se mer på vår hemsida

Victorian Duschset 590

Victorian klassiskt duschset med termostat och 20 cm taksil. Med duschsetet följer även handdusch och hållare som monteras på det uppåtgående röret. Rören är kapbara för att kunna anpassa duschsetet till det egna badrummet. Duschsetet går att beställa i ett flertal olika ytbehandlingar.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår