AlltomBostad
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

Köksblandare från Badex AB

Alpha köksblandare 37.703 - Se mer på vår hemsida

Alpha köksblandare 37.703

Alpha 37.703, köksblandare från franska Horus. Blandarens design passar lika bra i det klassiska köket som i det moderna. Det svarta greppet på blandaren är av gummi och pipen är vridbar. Blandaren finns även i en variant med handdusch. Köksblandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar

Eloise köksblandare 02.703 - Se mer på vår hemsida

Eloise köksblandare 02.703

Eloise köksblandare 02.703 från franska Horus. Köksblandaren har en modern funktion med sitt ettgreppsreglage medan designen i övrigt är klassisk. Vita detaljer på blandaren är av äkta porslin och pipen är vridbar. Blandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar och det finns även en variant ”02.723” som har en separat handdusch

Herbeau Valence 42.05 - Se mer på vår hemsida

Herbeau Valence 42.05

Exklusiv köksblandare tillverkad i Frankrike av Herbeau, ett av de riktigt anrika företagen i branschen. Blandaren har svängbar pip och handtagen går att få i porslin eller mörkt trä. Den går att få i ett tiotal olika ytbehandlingar. Det finns även en variant på denna blandare med separat handdusch.

Horus Eloise 02.123 - Se mer på vår hemsida

Horus Eloise 02.123

Eloise köksblandare med handdusch från exklusiva franska Horus. Blandaren finns även i en variant utan handdusch. Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Horus Eloise köksblandare med handdusch 02.723 - Se mer på vår hemsida

Horus Eloise köksblandare med handdusch 02.723

Eloise köksblandare med handdusch från exklusiva franska Horus. Blandaren finns även i en variant utan handdusch. Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Horus Victoria 19.141 - Se mer på vår hemsida

Horus Victoria 19.141

Victoria köksblandare på justerbara ståndarben från exklusiva franska Horus. Benen är vridbara vilket gör att blandaren passar i hål 145 - 255 mm c/c. Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar och går även att få i en variant med vanliga vred.

Lady köksblandare 951B - Se mer på vår hemsida

Lady köksblandare 951B

Lady klassisk köksblandare med två vred och hög rundad pip. Blandaren finns i ett flertal ytbehandlingar. Pipen är svängbar och de vita detaljerna är tillverkade av s.k. Recine som är en imitation av porslin. Blandaren är tillverkad i Italien och kombinerar hög kvalitet med ett attraktivt pris.

Oxford köksblandare 6380 - Se mer på vår hemsida

Oxford köksblandare 6380

Populära Oxford köksblandare i klassisk stil. Blandaren kombinerar ett klassiskt utseende med modern ettgreppsfunktion och finns i ett flertal ytbehandlingar som krom, bronserad, matt krom och krom blandat o.s.v. Pipen är svängbar och de vita detaljerna är tillverkade av s.k. Recine som är en imitation av porslin. Blandaren är tillverkad i Italien och kombinerar hög kvalitet med ett attraktivt pris.

Oxord köksblandare med utdragbar handdusch 6395 - Se mer på vår hemsida

Oxord köksblandare med utdragbar handdusch 6395

Oxford köksblandare 6395 med utdragbar minihanddusch. Vid normal användning kommer vatten ur pipen som på en vanlig blandare. Munstycket längst fram går att dra ut och genom att trycka på en knapp växlar man till duschstrålar i stället. Blandaren kombinerar ett klassiskt utseende med modern ettgreppsfunktion.

Princeton köksblandare 850 - Se mer på vår hemsida

Princeton köksblandare 850

Princeton köksblandare med två vred i klassisk 1920-talsstil. Blandaren finns i ett flertal ytbehandlingar. Pipen är svängbar och de vita detaljerna är tillverkade av s.k. Recine som är en imitation av porslin. Blandaren är tillverkad i Italien och kombinerar hög kvalitet med ett attraktivt pris.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår