Arkitektval: Tålig plank

Arkitektval: Tålig plank
Ett riktigt bra alternativ till äkta träpanel
Cembrit Plank är lätt att förväxla med vanlig träpanel. Men i själva verket är materialet miljövänlig och stryktålig fibercement. Ytan i trärelief ger helt rätt känsla men materialet har unika fördelar. Det fungerar på alla villatyper, både nya och gamla. Perfekt för hela huset: väggar, takfot, gavlar etc.

Dessa brädor är perfekta för dig som vill slippa att skrapa och måla om huset. Du får en väderbeständig fasad som klarar vårt nordiska klimat och som aldrig kommer bli samma tidsinställda bomb som vanlig träpanel blir om du inte underhåller noga.

Cembrit Plank kan dessutom inte brinna och klarar insekts- och svampangrepp. De kommer färdigmålade med två lager tålig akrylfärg i olika kulörer.

Cembrit Plank har 15 års garanti.

Tåliga men enkla och snabba att jobba med
Brädorna i fibercement är lätta att dela och montaget går snabbt. Brädorna kapas enkelt med en cirkelsåg eller vanlig fogsvans och kan dessutom klippas med vårt smarta verktyg. Du spikar dem utan förborrning, enkelt och snabbt.

Detta är ett komplett fasadsystem med tillbehör som behövs. Passar överallt där vi är vana att se träpanel men lite extra smart val på gavelspetsar, vindskivor, takkupor eller andra utsatta fasader som är svåra att underhålla. Kan också kombineras med vanlig träpanel.

Läs mer på hemsidan Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Swisspearl AB

Visa mer Visa mindre

Produkttips